Televizyon
12 Ara 2019 09:42 Son Güncelleme: 12 Ara 2019 09:47

Yasemin Özilhan'dan Mucize Doktor paylaşımı

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi Mucize Doktor'un son bölümünde 'Doktorlar' dizisinde Ela karakterine hayat veren Yasemin Ergene Özilhan konuk oyuncu olarak rol alacak. Özilhan diziyle ilgili yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Yasemin Özilhan, “Mucize Doktor” dizisi için kamera karşısına geçti.

2009 yılında sona eren “Doktorlar” dizisinde asistan doktor Ela’yı canlandıran Yasemin Özilhan uzun süre sonra ilk kez ekranda göründü. Oyunculuğu bırakan Özilhan açıklamasında "Çok keyif aldım. Eski anılarımı yad ettim diyebilirim. Oyunculuk, ara verilince unutulacak bir şey değil. Sevdiğim ve özlediğim bir işti. 10 yıl sonra tekrar tatmış oldum” dedi.

Özilhan’ın konuk oyuncu olması sosyal medyada da gündem oldu. Özilhan ise Mucize Doktor ile ilgili bir paylaşım yaparak "Ben yine bildiğiniz gibi. Ağla kalbim ağla" yorumunda bulundu.

 

Yayınlandığı döneme damga vuran 'Doktorlar' dizisiyle adını duyuran Yasemin Özilhan, 2011'de İzzet Özilhan ile evlenmiş, oyunculuğu bırakmıştı.

Uzun süredir kranlardan uzak bir hayat yaşayan Özilhan, geçtiğimiz günlerde, "Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum. Bıraktığım dönemlerde çok sayıda teklif geldi. Kabul etmediğim için artık gelmiyor. Düşünmüyorum" şeklinde konuşmuştu.