Magazin
28 Ağu 2019 16:15 Son Güncelleme: 28 Ağu 2019 16:18

Yaşar İpek'ten flaş ayrılık açıklaması!

Evliliklerindeki krizi çözemeyen Seren Serengil ve Yaşar İpek, boşanmaya karar aldı. Serengil'den sonra İpek de boşanma davası açtı. Yaşar İpek, ayrılığın perde arkasını Magazinn.com'a anlattı.

Magazinn.com’un haberine göre; geçtiğimiz yıl dünyaevine giren Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti boşanma kararı aldı. Yaşar İpek, Magazinn.com Haber Müdürü Hilmi Elitez’e yaptığı açıklamada, "Şu an ilk Seren Hanım bana boşanma davası açtı, ardından ben de ona boşanma davası açtım. Çok iyi giden bir ilişkimiz vardı. Başlarda her şey çok güzeldi. Evlendikten sonra her şey değişti. Geçimsizlik had safhaya ulaştı. Sadece benimle değil. Seren’in herkesle geçimsizliği bir sorun. Benim eve dönmemi ve beni çok sevdiğini dile getirmiş. Benim kararım net boşanacağım." ifadelerini kullandı.

'Seren'e şiddet uygulamadım!'

Yaşar İpek, Seren Serengil’e şiddet uyguladığı iddiasına da cevap verdi. Ünlü şarkıcı, "Çıkan haberleri hayretle okuyorum. Asla ve asla şiddet söz konusu değildir. İddia edildiği gibi Seren Hanım’a fiziki bir müdahalem olmamıştır. Evet aramızda çokça tartışmalar olmuş ve birbirimize hakaretler etmişizdir, ama karşılıklı." şeklinde konuştu.

Seren Serengil’in annesi Nevin Teoman’ın "Yaşar, Seren’in yüzüne havlu ile vurdu." iddiası hakkında da konuşan İpek, "Tekrar ediyorum ben kesinlikle havlu veya başka bir cisimle hiç bir şekilde şiddet uygulamadım, hepsi yalan." dedi.

'Çok iyi baba olurum'

"Bebeği istemediğim konuşuluyor." diyen Yaşar İpek, "Emin olun benden daha fazla isteyen yoktur ve iddia ediyorum çok iyi bir baba olurum." sözleriyle, hakkında çıkan tüm iddiaları yalanladı.