Yaşar İpek'in iddiaları Seren Serengil'i hastanelik etti!

Seren Serengil ve Yaşar İpek arasındaki sular durulmuyor. Yaşar İpek'in, tüp bebek tedavisi sırasında kendisini kandırdığını söylediği Seren Serengil, gece saatlerinde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı.

Yaşar İpek'in iddiaları Seren Serengil'i hastanelik etti! - Sayfa 1

Serengil arkadaşlarıyla yemekteyken, Yaşar İpek'in kendisiyle ilgili iddialarını duyunca Instagram'dan yayın yaptı ve kocasının söylediklerinin doğru olmadığını belirtti. Yayın sırasında ağlayan ünlü isim ilerleyen saatlerde kendini kötü hissetmeye başladı.

15
Yaşar İpek'in iddiaları Seren Serengil'i hastanelik etti! - Sayfa 2

Tansiyonunun yükseldiği ve kanaması olduğu söylenen Seren Serengil yanındaki arkadaşları tarafından en yakındaki hastaneye kaldırıldı.

25
Yaşar İpek'in iddiaları Seren Serengil'i hastanelik etti! - Sayfa 3

Doktorların müşahede altında tuttuğu Seren Serengil'in yakınları ve bazı hayranları hastaneye giderek bilgi almaya çalıştı. Ancak doktorlar ünlü sunucuyu kimseyle görüştürmüyor.

35
Yaşar İpek'in iddiaları Seren Serengil'i hastanelik etti! - Sayfa 4

YAŞAR İPEK NE DEMİŞTİ?

Kendisi gibi şarkıcı olan Seren Serengil ile boşanma kararı alan Yaşar İpek, ilişkilerini bu noktaya getiren olayları “Magazin Burada” Genel Müdürü Ali Çınar’a anlatmış "Aşkın kazanması için çocuk yapmaya karar verdik" diyen İpek, Serengil’in "Mitokondri nakli" yaptırdığını söylemişti. 

Bu gerçeği öğrenince beyninden vurulmuşa döndüğünü söyleyen İpek, "Kobay mıyım ben?" demişti 

4

45