Magazin
04 Eki 2019 14:20 Son Güncelleme: 04 Eki 2019 15:51

Yaşar İpek tahliye oldu! İşte ilk açıklaması!

Şarkıcı Yaşar İpek, boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil'e psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsinde tutulmasına karar verildi. 3 günlük hapis cezasını çeken İpek, bugün tahliye oldu.

Şarkıcı Yaşar İpek hakkında, boşanma aşamasında olduğu eşi Seren Serengil ile ilgili açıklama yaparak bir aylık koruma tedbirini ihlal ettiği gerekçesiyle üç günlük zorlama hapsi kararı verilmişti.

"KADER MAHKUMU OLMAM GEREKİYORMUŞ"

Cezaevi çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan İpek, “Bitirdik çıktık. Aslında 3 gün benim için güzel oldu. Bazı şeyleri düşünmek için. Hayat bir sınav benim de yaşamam gerekiyormuş. Kader mahkumu olmam gerekiyormuş. Biliyorsunuz ki bir konuşma yasağımdan dolayı burada yattım. Bu saatten sonra işimi gücüme bakacağım. Fiilen, kalben, ruhen bitmiş bir evliliğim var.” diye konuştu.

"HİÇ YEMEK YİYEMEDİM"

Cezaevinde yattığı 3 günlük süre içerisinde uyuyamadığını ifade eden İpek,“Hiç yemek yiyemedim ve uyuyamadım. İstem dışı galiba. Sağa dön, sola dön olayını hayatımda ilk kez yaşadım. Küçük bir koğuşta tek başıma kaldım. Tuvaleti, küçük bir televizyonu vardı. Bol bol televizyon izledim.” şe klinde konuştu.