Yaşar Alptekin'den skandal sözler! Konuşmacı olarak katıldığı lisede ortalığı karıştırdı

Eski manken Yaşar Alptekin'in konuşmacı olarak davet edildiği lisede anlattıkları öğrencilerde ve öğretmenlerde şok etkisi yarattı. "18 yıldır deli olmadığıma dair Allah'tan işaret bekliyorum" diyen Alptekin'e, öğretmenler ve öğrenciler tepki gösterdi. Veliler ise konferansı düzenleyen Diyanet İşleri'ne ve okul müdürüne tepki gösterdi.

Yaşar Alptekin'den skandal sözler! Konuşmacı olarak katıldığı lisede ortalığı karıştırdı - Sayfa 1

Beşiktaş Arnavutköy’de bulunan Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi’nde dün 9. ve 10. sınıf öğrencileri son iki ders saatinde bir söyleşiye katılmak üzere konferans salonuna toplandı. Beşiktaş Müftü Yardımcısı’nın da hazır bulunduğu söyleşinin konuğu ise namaz konusunda yazdığı kitaplarla tanınan eski manken, dansçı ve oyuncu Yaşar Alptekin’di.

119
Yaşar Alptekin'den skandal sözler! Konuşmacı olarak katıldığı lisede ortalığı karıştırdı - Sayfa 2

MÜFTÜ YARDIMCISI ALPTEKİN’İ “GÜNÜMÜZÜN KIVANÇ TATLITUĞ’U” DİYE TANITTI

Konferansta ilk olarak konuşan Beşiktaş Müftü Yardımcısı, sosyal medyada ve dizilerde yer alan içeriklerin yüzde 90’ının Türk örf, adet ve yaşantısına uygun olmadığını, genelde içkinin ve ahlaksızlığın gösterildiğini söyledi.

219
Yaşar Alptekin'den skandal sözler! Konuşmacı olarak katıldığı lisede ortalığı karıştırdı - Sayfa 3

Şu anki sanatçıların topluma örnek içerikler üretmesi gerektiğini belirten müftü yardımcısı, “ağabey” diye hitap ettiği Yaşar Alptekin için “80’li 90’lı yıllarda bugünün Kıvanç Tatlıtuğ’uydu” dedi.

319
Yaşar Alptekin'den skandal sözler! Konuşmacı olarak katıldığı lisede ortalığı karıştırdı - Sayfa 4

“DOĞUM GÜNÜM NAMAZA BAŞLADIĞIM YAŞ”

Daha sonra Yaşar Alptekin, ‘hayat tecrübesini’ anlatması üzerine sahneye davet edildi.

419