Yasak Elma'nın yıldızı Tuvana Türkay'ın annesi görenleri şoke etti!

Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma'nın yeni sezonuna katılan Tuvana Türkay, 4 aydır görmediği annesiyle önceki gün objektiflere takıldı.

Yasak Elma'nın yıldızı Tuvana Türkay'ın annesi görenleri şoke etti! - Sayfa 1

Güzelliğini estetiğe borçlu olan ünlülerin en çok konuşulanı Tuvana Türkay'ın annesini görenler gözlerine inanamadı. Çünkü güzel oyuncunun annesi Armağan Türkay'ın yüzünde, kızındakinden daha çok estetik olduğu görüldü.

114
Yasak Elma'nın yıldızı Tuvana Türkay'ın annesi görenleri şoke etti! - Sayfa 2

Önceki akşam annesi Armağan Türkay ile 'bir AVM'de alışverişe çıkan Tuvana Türkay, "Annemi dört aydır görmüyordum. Çok özlediğim için Antalya'dan geldi. Hem hasret gideriyoruz hem de alışverişe çıktık" ifadelerini kullandı.

214
Yasak Elma'nın yıldızı Tuvana Türkay'ın annesi görenleri şoke etti! - Sayfa 3

Suratı garip görünüyor: Özel hayatı hakkında yorum yapmayan Tuvana Türkay'dan ziyade annesinin estetikleri ilginç yorumlara neden oldu. Kimileri, "Anasına bak kızını al derken" bazıları da Armağan hanımın onlarca estetik yaptırması sonucu suratının garip göründüğünü söyledi.

314
Yasak Elma'nın yıldızı Tuvana Türkay'ın annesi görenleri şoke etti! - Sayfa 4

Dudak dudağa öpüşmüşlerdi: Öte yandan Tuvana Türkay, geçtiğimiz aylarda annesi ile dudak dudağa öpüştüğü bir paylaşım yapmış ve bu paylaşım büyük tepki çekmişti.

414