Yasak Elma’da Yıldız’a aldatılma şoku! En yakın arkadaşıyla...

Yasak Elma'nın 113. bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Yeni bölümde Yıldız, eşinin kendisini aldattığını öğreniyor.

Yasak Elma’da Yıldız’a aldatılma şoku! En yakın arkadaşıyla... - Sayfa 1

FOX’un sevilen dizisi Yasak Elma 20 Eylül Pazartesi akşamı 112. bölümüyle ekrana geldi. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen'in başrollerde oynadığı Yasak Elma'nın 27 Eylül Pazartesi ekrana gelecek olan 113. bölümünden de yeni fragman yayınlandı.

İşte fragman...

16
Yasak Elma’da Yıldız’a aldatılma şoku! En yakın arkadaşıyla... - Sayfa 2

YASAK ELMA'DA NELER OLDU?

Ender’in ve Yıldız’ın ortadan kaybolmasıyla meydan tamamen Şahika’ya kalmıştır. Şahika gelecekle ilgili planlarını ilmek ilmek dokurken, Halit’i ve çocuklarını avucunun içine almış, Halit’le evlilik hazırlıkları içindedir.

26
Yasak Elma’da Yıldız’a aldatılma şoku! En yakın arkadaşıyla... - Sayfa 3

Yıldız hamiledir ve bebeğine bir zarar gelmemesi için hamilelik dönemini herkesten uzakta bir köyde geçirmektedir. Bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek ve bütün kötülüklerden uzak durmak tek amacıdır.

36
Yasak Elma’da Yıldız’a aldatılma şoku! En yakın arkadaşıyla... - Sayfa 4

Yıldız’ın aldığı radikal karar, bir gece kapısının çalmasıyla değişir. Ender geçirdiği kaza sonrası uzun süre felç kalmış, zamanını azimle iyileşmeye ve ona zarar veren düşmanından intikam almaya adamıştır.

46