Yasak Elma'da ilişki haritası yayınlandı! İzleyici fena ti'ye aldı

Yasak Elma son günlerde adından sıkça söz ettiren dizilerden biri haline geldi. Pazartesi günü karşısında zorlu rakipleri olmasına rağmen reyting listelerinde zirveyi zorlayan dizide son yaşananlar ise izleyiciye 'yuh artık' dedirtti.

Yasak Elma'da ilişki haritası yayınlandı! İzleyici fena ti'ye aldı - Sayfa 1

2 sezondur başarılı bir şekilde FOX TV ekranlarında yayın hayatına devam eden dizi Yasak Elma'da işler giderek sarpa sarmaya başladı. Senaristlerin değişmesi, diziye yeni karakter ve hikayelerin girmesi dizinin seyrini bambaşka yerlere taşıdı.

111
Yasak Elma'da ilişki haritası yayınlandı! İzleyici fena ti'ye aldı - Sayfa 2

Dizi özellikle son bölümlerinde izleyicinin aldatmayı özendiriyor, çiflerin birbirine yalan söylemesini normalmiş gibi gösteriyor eleştirilerine maruz kalıyor.


211
Yasak Elma'da ilişki haritası yayınlandı! İzleyici fena ti'ye aldı - Sayfa 3

PEKİ DİZİDE NELER OLUYOR

Başrol oyuncularından Talat Bulut'un adının taciz iddialarına karışmasının ardından dizi büyük kan kaybı yaşadı. Hatta dizinin 2. sezonun ortasına gelmeden erken final yapacağı bile söylendi

311
Yasak Elma'da ilişki haritası yayınlandı! İzleyici fena ti'ye aldı - Sayfa 4

Tüm bu iddiaların üzerine harekete geçen yapımcılar dizinin senaristini değiştirdiler ve diziye yeni karakterler eklediler. Bunlardan biri de Halid'in eşi Yıldız'ın eski sevgilisi Kemal oldu. Diziye şöfor olarak giren Kemal'ın zamanla zengin bir iş adamı olduğu ortaya çıktı.

411