Diziler
27 Ara 2022 17:01 Son Güncelleme: 27 Ara 2022 17:05

Yasak Elma dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya dahil oldu?

Pazartesi günleri FOX’ta yayınlanan ve 6. sezonuyla izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam eden “Yasak Elma” dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün kaleme aldığı Yasak Elma dizisine sevilen oyuncu Nehir Erdoğan katılıyor.

Erdoğan; Çok güzel, entelektüel, yardımseverliği ve mütevazılığı ile hem sevilen hem de saygı duyulan Julia Moran karakterine hayat verecek.

 

Julia’nın, Doğan’la (Murat Aygen) yıllardan beri süren ve gözlerden uzak yaşadığı uzun bir ilişkisi vardır. Doğan’ın hayatında en çok saygı duyduğu kadındır. Bundan sonra Ender ve Yıldız’ın yepyeni ve üstün vasıflara sahip yeni bir düşmanı olacaktır…

Oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Sevda Erginci, Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Barış Aytaç ve Serkan Rutkay Ayıköz gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran “Yasak Elma”, her pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.