Yasak aşk skandalında yeni perde! Fotoğraflar şaşkınlık yarattı!

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yollarını ayıran Gökhan Göz, türkücü Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler ile birlikteliğini ilan etti. Göz ile Yelliler, geçtiğimiz aylarda 'yasak aşk' iddialarıyla gündeme gelmiş ve ikili, söylentileri yalanlamıştı.

Yasak aşk skandalında yeni perde! Fotoğraflar şaşkınlık yarattı! - Sayfa 1

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu. 'Konuşursam insan içine çıkamazlar' diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etmişti. Açıklamada geçen kişinin Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürülmüştü.

116
Yasak aşk skandalında yeni perde! Fotoğraflar şaşkınlık yarattı! - Sayfa 2

"BOŞANMA ARİFESİNDEYKEN TANIŞTIK"

Yelliler, hakkında çıkan haberlerin ardından, "Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı." açıklamasını yaparak, özür dilemişti. 

"MEZHEPSİZ" DEMİŞTİ

Göz, Fatoş Yelliler'in bu sözlerinin ardından, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhepsizdir." şeklinde sert konuşmuştu.

216
Yasak aşk skandalında yeni perde! Fotoğraflar şaşkınlık yarattı! - Sayfa 3

AŞKLARINI İLAN ETTİLER!

Açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Gülşah Saraçoğlu ile 5. kez barışan ve çok geçmeden birlilkteliklerine son veren Gökhan Göz'den şaşırtıcı bir paylaşım geldi.

Göz, bir dönem adının 'yasak aşk' iddialarına karıştığı Fatoş Yelliler ile birlikte yeni bir aşka yelken açtığını duyurdu. İş insanı, Yelliler ile Karadağ'ın Budva şehrinde verdikleri pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak, birlikteliğini ilan etti.

Fatoş Yelliler de sevgilisinin gönderisine kalp emojilerini eklemeyi ihmal etmedi.

316
Yasak aşk skandalında yeni perde! Fotoğraflar şaşkınlık yarattı! - Sayfa 4

ESKİ EŞTEN İLK HAMLE

Türkücü Berdan Mardini de eski eşinin aşkı ilanından sonra çocukları Ezmira ve Miran ile birlikte objektif karşısına geçti. Bir hayli keyifli olduğu görülen Mardini, gönderisinde, "Peki bu fotoğraf nasıl? Ben çekmedim. Kalbim, dünyam, her şeylerim... Dünyanın en güzel aşkları..." ifadelerine yer verdi.

416