Yasak aşk skandalında yeni gelişme! Her şeye neden işte o fotoğraf!

Antalya'nın Elmalı İlçesindeki yasak aşk skandalın da her gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez de Sümeyra Tilki eşi Ahmet Tilki’nin başka bir kadınla fotoğrafını paylaşarak, “İşte her şeyin nedeni bu fotoğraf. Kendisi benimle evliyken başka evli bir kadınla ilişki yaşıyordu. Ben bunu öğrenince deliye döndü. Zaten fotoğraar ortada. Herkese ahlak dersi veriyor ama..." dedi.

Yasak aşk skandalında yeni gelişme! Her şeye neden işte o fotoğraf! - Sayfa 1

Antalya Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün, makam şoförünün eşiyle yaşadığı yasak aşk iddiası günlerdir konuşuluyor. Hürriyet Gazetesi'nden Salim Uzun haberinde tüm tarafın iddialarını detaylarıyla yer verdi.

115
Yasak aşk skandalında yeni gelişme! Her şeye neden işte o fotoğraf! - Sayfa 2

Dün de eşinin kendisine kumpas kurduğunu savunan Sümeyra Tilki, Ahmet Tilki’nin başka bir kadınla fotoğrafını paylaşarak, “İşte her şeyin nedeni bu fotoğraf. Kendisi benimle evliyken başka evli bir kadınla ilişki yaşıyordu. Ben bunu öğrenince deliye döndü. Zaten fotoğraar ortada. Herkese ahlak dersi veriyor ama evli, çocuklu bir kadınla birlikte olmaktan da geri durmuyor” dedi. 

215
Yasak aşk skandalında yeni gelişme! Her şeye neden işte o fotoğraf! - Sayfa 3

Elinde fotoğraf ve ses kayıtları olduğunu kaydeden Tilki,“Bu belgeleri boşanma davamda delil olarak sunacaktım. Ama artık ipin ucu kaçtı. Herkes kendisinin nasıl bir insan olduğunu görsün. Mahkemede fotoğraf, ses kayıtları ve benle evliyken o kadınla yaptığı yazışmaları delil olarak sunacağım. Bundan sonra da konuşmama kararı aldım” paylaşımı yaptı. 

315
Yasak aşk skandalında yeni gelişme! Her şeye neden işte o fotoğraf! - Sayfa 4

AHMET TİLKİ: ‘O FOTOĞRAF EVLENMEDEN ÖNCE’

Söz konusu fotoğrafın 2015-2016 yılına ait olduğunu savunan Ahmet Tilki, şöyle dedi: “Kendi pisliklerini örtbas etmek için böyle davranıyorlar. Geçmişte herkesin ilişkisi olabilir. O fotoğraftaki kadını böyle bir şeyin içine çekmenin bir anlamı yoktu. Umarım o kadın da kendisine dava açar.

Geçmişe gitmeye kalkarsak eşim benimle evlenmeden önce ilçe jandarma komutanı ile nişanlandı. Ama komutan bunun nasıl bir insan olduğunu öğrenince nişanı atıp tayinini istedi ve gitti.”

415