Yasak aşk skandalında şok açıklama! 'Çıplak görüntüler bana ait'

Antalya Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün, makam şoförünün eşiyle yaşadığı iddia edilen aşka ilişkin görüntüler ortaya çıktı. 2 Haziran’da çekilen kamera görüntülerinde buluşma adresine önce Öztürk’ün özel aracıyla geldiği, ardından Sümeyra Tilki’nin taksiden indiği görülüyor. Sümeyra Tilki ise whatsApp'tan gönderilen görüntüyle ilgili konuştu.

Yasak aşk skandalında şok açıklama! 'Çıplak görüntüler bana ait' - Sayfa 1

Elmalı ilçesinin İYİ Partili Belediye Başkanı Halil Öztürk’ün makam şoförü Ahmet Tilki’nin, noter tebligatlı istifasıyla ortaya çıkan yasak aşk iddiasında yeni detaylar ortaya çıktı.

119
Yasak aşk skandalında şok açıklama! 'Çıplak görüntüler bana ait' - Sayfa 2

Ahmet Tilki, 11 Nisan 2019’da nikâh masasına oturduğu eşi Sümeyra Tilki ile Başkan Halil Öztürk’ün birlikte olduklarını iddia etmiş ve “Başkan nikâhımızı kıydı, beni makam şoförü yaptı. Bir süre sonra karımla birlikte olduğunu anladım” demişti.


219
Yasak aşk skandalında şok açıklama! 'Çıplak görüntüler bana ait' - Sayfa 3

Tilki, Öztürk’ün eşine gönderdiği konumdaki bir binada buluştuklarını, bu durumu adresin çevresindeki kamera kayıtlarından tespit ettiğini de söylemişti. İşte o görüntüler dün ortaya çıktı.


319
Yasak aşk skandalında şok açıklama! 'Çıplak görüntüler bana ait' - Sayfa 4

AYRI AYRI GELİYORLAR

2 Haziran’da çekilen görüntülerde, buluşma adresine önce spor bir mont giyen Öztürk’ün özel aracıyla vardığı, ardından WhatsApp’tan konum attığı öne sürülen Sümeyra Tilki’nin taksiyle adrese geldiği görülüyor.


419