Magazin
25 Ağu 2017 11:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:04

'Yasak aşk' nikah masasında bitti! Ünlü ekran yüzü 'gizlice' evlendi! (Medyaradar/Özel)

Medyaradar’ın bir dönem medyayı kasıp kavuran ‘CNN Türk’teki yasak aşk’ haberi yeniden gündemde. O dönem her şeyi inkar eden ikili herkesten gizlice nikah masasına oturdu.

CNN Türk’ün ana haber spikeri Saynur Tezel (49) ile kurum bünyesindeki meslektaşı Onur Tan arasındaki yasak aşk iddialarını ilk Medyaradar gündeme getirmişti. O dönem farklı isimlerle evli olan iki gazeteci de bu haberlerin ardından ortalığı ayağa kaldırmış ve böyle bir şeyin asla olmadığını dile getirmişti.

‘KARIMIN UYDURMASI’ DEMİŞTİ
Tezel, Türk sinemasının ünlü yönetmeni Ali Özgentürk (71) ile olan evliliğini Şubat ayında tek celsede bitirmiş, boşanma nedeninin yasak ilişkiden kaynaklandığı öne sürülmüştü. Tezel gibi evli olan Onur Tan’ın 'whatsapp' mesajlarının karısı tarafından yakalandığı ve bunların CNN Türk’ün üst yönetimine iletildiği de o dönem çıkan iddialar arasındaydı. Tan, daha sonra bu iddiaların boşanma arifesinde olduğu eşi Arzu Tan’ın kişisel ve psikolojik sorunlarından kaynaklanan hezeyanları olduğunu bildiren bir açıklama yayınlamıştı.

ONUR TAN ANLAŞMALI BOŞANDI
Aradan geçen aylar konuyu gündemden düşürse de dün öğlen saatlerinde Medyaradar’a ulaşan iki haber bir kez daha ortalığı karıştıracak cinsten. Bunlardan ilki Onur Tan ile eşi Arzu Tan’ın (Çetin) yollarını tamamen ayırdığı ve 13 Temmuz itibariyle resmi boşanmanın da gerçekleştiği bilgisi oldu. İkili, anlaşmalı gerçekleşen boşanmada, iki ev ile bir arabanın paylaşımını da aralarında belirledikleri mutabakata göre yaptı.

VE MEDYARADAR AÇIKLIYOR
Asıl büyük bomba ise Onur Tan ile Saynur Tezel’in geçtiğimiz günlerde dünya evine girmesi oldu. Şişli Nikah Dairesi’nde yapılan törenin oldukça kısıtlı bir davetli listesi vardı. Çiftin nikah şahitliğini ise CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş yaptı. Bu nikah aynı zamanda Saynur Tezel'in 4. resmi nikahı olarak kayıtlara geçti. Biz de Medyaradar ailesi olarak yeni evli çifti tebrik eder, bir ömür mutluluklar dileriz. 

MEDYARADAR/ÖZEL