Magazin
18 Mar 2019 16:43 Son Güncelleme: 18 Mar 2019 17:01

Yaşadığı tacizi canlı yayında anlattı: İşime küstüm!

Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel, katıldığı canlı yayında yıllar önce sette başına gelen taciz olayını anlatarak kendisine sahip çıkılmadığından bahsetti.

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın eşi Selen Görgüzel Alkan, bir televizyon programına konuk oldu. Ünlü isim, yıllar önce yaşadığı tacizi canlı yayında anlattı.

Selen Görgüzel Alkan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"2009 yılıydı galiba, bir taciz olayı yaşamıştım yapımcı tarafından. Bu konuda da birlik olmak istedim, sessiz kalmadım. İşsiz kalma pahasına olsa da sesimi çıkarttım. O zaman bana sahip çıkılmadı. Şimdi sahip çıkıyorlar bu tarz olaylara.

Bu kadar çok tanınmadığım için bu tip şeyler reklam aracılığı gibi algılanabiliyordu. Şimdi öyle değil, o zaman çok yalnız kalmıştım. O olaydan sonra işime küstüm, çok uzun yıllar ekranda bir şey yapmadım. Büyük travmalar yaşadım.

Biz şehir dışında çalışıyorduk, insanlar hep bir arada oluyorlardı. Ben de odadan dışarı çıkmıyordum. Yapımcı ‘Görüntülerle alakalı bana bir şeyler göstermek istiyorum, seninle özel konuşmamız lazım’ dedi. Ben de ‘Abi yarın sabah set var, sabah konuşalım’ dedim.

Orada kendimi savunmak zorunda kaldım. Kendimi savunmak gerekliliği de maalesef benim oradaki işimi sekteye uğrattı. Ben de seti bırakıp gittim. Onlar arkamdan ‘kovduk falan’ dediler ama adalet önünde hesabını verdiler."