Gündem
23 Ara 2022 00:11 Son Güncelleme: 23 Ara 2022 00:18

Yarkadaş ve Yakışıklı arasında zam tartışması: "Lokantalar git gide porsiyonları küçültüyor"

tv100'ün gündem belirleyen programlarından Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'da hararetli bir asgari ücret tartışması yaşandı. tv100.com yazarları Barış Yarkadaş ve Hacı Yakışıklı arasında asgari ücret ve ekonomi nedeniyle tansiyon yükseldi.

Tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İlgi ile takip edilen programda ekonomik hayat ve yeni asgari ücretin 8 bin 506 TL olması konuşuldu.

"BİR SÜTLACI 3 KİŞİ 4 KİŞİ YİYOR"

Barış Yarkadaş, günlük yaşamında gençlerin ve insanların yaşadığı ekonomik zorlukları anlattı. Yarkadaş, “Vatandaşın durumunu kafede oturup görüyorum. Bir sütlacı 3 kişi 4 kişi yiyor” dedi.

"BOŞ KAFEDE GÖREMİYORSUN DEĞİL Mİ?"

Yarkadaş konuştuğu esnada araya giren Hacı Yakışıklı ise, “Boş kafede göremiyorsun değil mi Barış Yarkadaş. Bir boş AVM göremiyorsun değil mi? Niye bunları söylemiyorsun? Her şey kötü mü?” sözleriyle karşılık verdi.

Yarkadaş ise Yakışıklı’nın sözlerine sinirlenerek, “Sen kime ne anlatıyorsun? Vatandaşın yaşam kalitesini düşürdünüz. Lokantalar git gide porsiyonları küçültüyor. Asgari ücretli de asgari ücretli olmayan da zor durumda” ifadelerini kullandı.

Yakışıklı 8 bin 500 lira ile 4 kişilik bir ailenin geçinemeyeceğini söylemesi üzerine tartışma sona erdi.

İşte tv100 canlı yayınındaki o anlar...

ERSAN ŞEN İLE CEM KÜÇÜK BİRBİRİNE GİRDİ

Programında bir bölümünde de , Prof. Dr. Ersan Şen ile Cem Küçük arasında ‘hukuk’ tartışması yaşandı. Şen, hukukun bir gün herkese lazım olacağını söyledi, Ergenekon ve Balyoz davalarını hatırlattı. Şen, Küçük'e o dönem bu davaları savunduğunu söyleyince Küçük de, "Ben medyada değildim. Ya bırak hocam ya Allah aşkına ya... FETÖ'cülerin avukatlığını yapıp gelip burada bana şey yapma ya..." yanıtını verdi.

Şen de şunları söyledi:

Herkesin savunma hakkı var. Belaltı vurma yazılarınla vururum seni Cem. Konuşma, bırak.

İşte o tartışma anları: