Televizyon
07 Eyl 2012 11:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:06

YARIŞMALAR YAZ DÖNEMİNİN GÖZDESİ! HABERİN ZİRVESİNDE HANGİ PROGRAM VAR?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Geçtiğimiz ay ekranda yayınlanan programlar arasında, yazılı basında en çok ilgiyi yarışmaların çektiği saptandı.

Medya Takip Ajansı Interpress’in araştırmasına göre, Ağustos ayı içinde kanalların yayınladığı 29 yarışma programı hakkında toplam 922 haber çıktığı belirlendi.

“Ben Bilmem Eşim Bilir” haberin zirvesinde

Show TV ile Star TV’nin başı çektiği toplam 11 kanalın, geçtiğimiz ay yayınladığı yarışma programları arasında, “Ben Bilmem Eşim Bilir” yazılı basında 200 haberi aşarak ilk sırada yer aldığı tespit edildi. Interpress’in yaptığı araştırmada, “Şeflerin Düellosu” 150 haberi, “Bir Şarkısın Sen” de 100 haberi geçerek yarışma programları arasında ilk üç sırada yer aldılar.

Ekranda en çok Belgesel ve Sohbet programı yayınladı

Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel 60’tan fazla kanalı kapsayan, Ağustos ayı televizyon programları araştırmasında, yazılı basında dizi, film ve spor karşılaşmaları dışında haberden spora, magazinden ekonomiye kadar 700’den fazla program hakkında haber yayınlandığı ortaya çıktı. Bu programlar arasında 50’den fazla “Belgesel” ve “Sohbet” konulu programların yayın akışı içinde yer aldığı tespit edilirken, daha sonra “Kültür – Sanat” ve “Gezi” programlarının sayısının olduğu dikkat çekti.

MEDYARADAR/ÖZEL