Yarışmacıların tavırları Acun’u çıldırttı! Kardeşim siz ne istiyorsunuz?

Survivor All Star'da sular durulmuyor. Hafta başında yaşanan sakatlıklar yarışmacıları üzerken gerginlikler ortalığı iyiden iyiye karıştırdı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununun ardından kaybeden takım eleme adayını belirlemek için konseye çıktı. Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgasının etkisi sürerken bu sefer de konseyde tansiyon yükseldi. Merve'nin açıklamalarına müdahale eden Mustafa Kemal, Yunus Emre'ye sert çıktı. Öte yandan eleme adayı belli oldu.

Yarışmacıların tavırları Acun’u çıldırttı! Kardeşim siz ne istiyorsunuz? - Sayfa 1

Survivor yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Geçen hafta kadın elemesi gerçekleşmişti. Bu hafta ise Survivor'da erkek elemesi gerçekleşecek. Haftaya olaylı bir şekilde başlayan yarışmacılardan Yunus Emre ve Poyraz arasında gerilim yükselmişti. Son konseyde ise Mustafa Kemal ve Merve'nin arasındaki gerginlik Yunus Emre'nin araya girmesiyle büyüdü. Nefes kesen dokunulmazlık mücadelesinin ardından yarışmayı soluksuz takip eden izleyenler "Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?" sorularının cevabını araştırıyor.

114
Yarışmacıların tavırları Acun’u çıldırttı! Kardeşim siz ne istiyorsunuz? - Sayfa 2

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Survivor'da dokunulmazlık için mücadele iki takımın yarışmacılarını karşı karşıya getirdi. Kıran kırana geçen yarışta mavi takım yarışı önde götürdü. Dokunulmazlık oyununun kazananı 12-9'luk skorla mavi takımın oldu.

214
Yarışmacıların tavırları Acun’u çıldırttı! Kardeşim siz ne istiyorsunuz? - Sayfa 3

KONSEYDE GERGİNLİK!
Haftanın 3. eleme adayını belirleyecek olan kırmızı takımda yarışmacılar birbirine girdi. Konseyde Merve yaşadıklarını anlattı ve Mustafa Kemal'in kendisini kenara çekip hesap sorduğunu söyledi. Bu esnada Mustafa Kemal ise Merve'nin sözünü sürekli keserek 'yalancısın sen, yalan söylüyorsun' diyerek kesti. Acun Ilıcalı'nın müdahalelerine aldırış etmeyen Mustafa Kemal bu sefer Yunus Emre'nin vites düşür sözüne sert bir tepki gösterdi. Dışarı çıkalım, bana bağıramazsın, Survivoru yakarım gibi sözler sarf eden Mustafa Kemal, konseye 15 dakikalığına ara verilmesine neden oldu. Bu esnada yaşananlar yayınlanmadı.

314
Yarışmacıların tavırları Acun’u çıldırttı! Kardeşim siz ne istiyorsunuz? - Sayfa 4

YUNUS EMRE VE MUSTAFA KEMAL NE CEZA ALDI?
Yunus Emre'ye bugünkü gerginlikten dolayı 2 ödül cezası verildi. Daha öncesinden de 2 ödül oyunu cezası olan Yunus Emre toplamda 4 ödül oyunundan yaralanamayacak. Konseyin yarım kalmasına neden olan Mustafa Kemal'e 3 ödülden mahrumiyet cezası verildi.

414