Medya
09 Eyl 2018 12:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:50

'Yarını bekleyemedim' dedi bombayı patlattı! Show Tv'ye geri dönüyor!

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, o programın yeni sezonda ekranda olacağını bugünkü köşesinden duyurdu.

Show TV ile anılan bir format haline gelen Güldür Güldür yeni sezonda da bomba gibi geliyor. Vatan Gazetesi yazarı Oya Doğan, Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan'la konuştu ve bunu köşesine taşıdı.

Doğan'ın yaptığı açıklamaya göre Güldür Güldür ocak ayında Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay gibi isimlerde ekranda olacak.

İşte Oya Doğan'ın bugünkü yazısından ilgili bölüm:

GÜLDÜR GÜLDÜR'E NE OLACAK?


Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan’la şahane bir röportaj yaptık. Onu yarın okuyacaksınız. Ama ben bu haberi vermek için yarını bekleyemedim.

Malum Güldür Güldür adeta Show TV’yle anılan bir format. Fakat yeni sezonda bazı oyuncularının başka kanallarla anlaştığını görüyoruz. Hatta Güldür Güldür’ün TV8’e transfer olduğu bile konuşuluyor. Suavi Doğan’a açık açık sordum. İşte cevabı: “Güldür Güldür benim gözbebeğim. Geçen 5 yıllık zaman içerisinde inişli çıkışlı günler geçirdik. Bu yıl çok zorlu geçti. Biz de Güldür Güldür’de hazırlıksız yakalandık. Sezon boyunca Güldür Güldür, yazları da iki tane film yaptıkları için yazarlar ve oyuncular çok yorulmuştu. Ve kendini bir türlü yenileyemiyordu. Yapımcıyla beraber bir karar aldık. Bu yaz onlar film yapmadılar. Biz de ara verdik. Yeniden yazılsın, yeni karakterler eklensin istedik. Şimdi Güldür Güldür’den gidenler oldu. Ali Sunal, Alper Kul, Doğa Rutkay kesin olacak isimler. Onur Buldu başka bir kanalda yeni bir programa başlıyor. İnşallah işi başarılı olur ama orada işler yürümezse Güldür Güldür’e geri dönecek. Haftaya oyuncu seçimlerine başlayacağız. Ocak ayında kısmetse geri dönüyorlar.” Güldür Güldür’ün bir yere gittiği yok, yenilenmiş bir halde yeniden ekranda olacak.