Yargıtay'dan Feryal Gülman'a kötü haber! 60 milyonluk tazminatta yeni gelişme

Yargıtay, Gülman Şirketler Grubu’nun sahibi Kemal Gülman ile 28 yıllık eşi Feryal Gülman’ın yılan hikâyesine dönen boşanma davasını onadı. Ancak Kemal Gülman’ın 60 milyon liralık tazminata itirazını haklı bulan Yargıtay, davayı tazminat yönünden bozdu.

Yargıtay'dan Feryal Gülman'a kötü haber! 60 milyonluk tazminatta yeni gelişme - Sayfa 1

Feryal Gülman, 8 yıl önce kendisinden 32 yaş büyük eşi Gülman Şirketler Grubu’nun patronu Kemal Gülman’a boşanma davası açmıştı. Feryal Gülman, bir dönem ‘En zengin 100 Türk’ listesinde yer alan Kemal Gülman’ın kendisini 22 yaş küçük bir kızla aldattığını öne sürmüştü.

120
Yargıtay'dan Feryal Gülman'a kötü haber! 60 milyonluk tazminatta yeni gelişme - Sayfa 2

Kocasına ait şirketlerin yarısına tedbir kararı isteyen Feryal Gülman, 200 milyon liralık tazminatın yanı sıra kendisi için 200 bin, çocuğu Kemal Aslan için ise 25 bin lira nafaka talep etmişti. 

220
Yargıtay'dan Feryal Gülman'a kötü haber! 60 milyonluk tazminatta yeni gelişme - Sayfa 3

Bu arada Kemal Gülman da eşinin açtığı 200 milyon liralık tazminat istemli boşanma davasına karşılık ‘kötü muamele’ nedeniyle 500 bin liralık karşı boşanma davası açmıştı.

320
Yargıtay'dan Feryal Gülman'a kötü haber! 60 milyonluk tazminatta yeni gelişme - Sayfa 4

Kemal Gülman, karşı boşanma davasında başka bir kadınla aşk yaşadığı iddiasını reddetmişti. Mahkeme, Kemal Gülman ile Feryal Gülman’ı eşit kusurlu olarak nafaka ve tazminat taleplerini reddetmiş ve ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması’ nedeniyle boşanmalarına karar vermişti. 

420