Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan ‘Bu bir itiraftır’ dedi ve bilinmeyenleri anlattı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Yargı dizisinde Eren Komiser karakterine hayat veren Uğur Aslan, Armağan Çağlayan’ın Youtube programına konuk oldu. Katıldığı programda bilinmeyenleri anlatan Uğur Aslan, uzun yıllardır sektörde olmasına rağmen tanınırlığının yeni yeni başlamasıyla ilgili konuştu.

Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan ‘Bu bir itiraftır’ dedi ve bilinmeyenleri anlattı - Sayfa 1

"FARKINA VARILMAMIŞ OLMAK ÜZÜCÜ"

Uzun yıllardır oyunculuk yapmasına rağmen tanınırlığının yeni yeni artması hakkında konuşan Uğur Aslan, bugüne kadar sektörde yaşadığı bazı sıkıntıları anlatarak sitem etti.

114
Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan ‘Bu bir itiraftır’ dedi ve bilinmeyenleri anlattı - Sayfa 2

Uğur Aslan, ‘Bunu bir itiraf olarak anlatayım. Çok da küsen, darılan bir yapım yoktur. Ben kendimi oyunculuk mesleğinde hep donatmaya çalıştım. Mesela bir oyuncu, enstrüman çalabilmeli, at binebilmeli, spor anlamında aktif olabilmeli.

214
Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan ‘Bu bir itiraftır’ dedi ve bilinmeyenleri anlattı - Sayfa 3

Ben ney de üflüyorum, keman da çalıyorum, geleneksel savaş sanatlarıyla da ilgileniyorum. Ortaya koyduğunuz çaba, sonuç bulsun istiyorsunuz haklı olarak. Ama sektörün yaptığı ısrar, sizin kenarda bekletilmenize sebep oluyor. Farkına varılmamış olmak ve sahip olduğun değerlerin yok sayılması üzücü.’ dedi.

314
Yargı’nın Eren Komiser’i Uğur Aslan ‘Bu bir itiraftır’ dedi ve bilinmeyenleri anlattı - Sayfa 4

"ŞARKILAR BİZİ SÖYLER' İTİRAFI"

Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunumuyla gerçekleşen ‘Şarkılar Bizi Söyler’ programında gösterdiği sahne performansıyla büyük ses getiren Uğur Aslan, yıllardır çabaladığı halde bir televizyon programında keşfedildiğini belirtti.

414