Yargı'dan özel 'final' gecesi: Seyirciler katılacak, gelir bağışlanacak

Üç sezondur ekrana gelen dizi 'Yargı' dizisi final yapıyor. Birçok diziden farklı bir vedaya imza atan Yargı'nın özel gecesinde neler yaşanacağı belli oldu. Seyircili özel gösterimle ekranlara veda edecek olan dizinin özel gecesindeki tüm gelir Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Yargı'dan özel 'final' gecesi: Seyirciler katılacak, gelir bağışlanacak - Sayfa 1

Ekranda dizilerin finali sessiz sedasız yapılıyor ve çoğu 'mecburi final' oluyor. 'Yargı' dizisi ise finali şölene çevirdi. İşte dizinin 'özel final' gecesi ile ilgili bilgiler...

18
Yargı'dan özel 'final' gecesi: Seyirciler katılacak, gelir bağışlanacak - Sayfa 2

YARGI, BÜYÜK FİNAL GECESİ İLE ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNE DESTEK OLUYOR

 Üç sezondur ekrana gelen dizi Yargı’nın büyük final gecesine ilişkin detaylar belli oldu. 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimin tüm gelirinin Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacağı açıklandı. Biletleri satışa çıkan gecede, katılımcıları birçok sürpriz bekliyor.

28
Yargı'dan özel 'final' gecesi: Seyirciler katılacak, gelir bağışlanacak - Sayfa 3

Kanal D’nin, pazar akşamlarına damga vuran Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, unutulmaz bir geceyle ekrana veda etmeye hazırlanıyor. 26 Mayıs 2024 Pazar akşamı son bölümü yayınlanacak olan dizinin ekibi, bu vedayı yıllardır onları yalnız bırakmayan seyircisiyle birlikte gerçekleştirecek.

38
Yargı'dan özel 'final' gecesi: Seyirciler katılacak, gelir bağışlanacak - Sayfa 4

Anlamlı bir iş birliği ile Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapılacak gösterimde seyirciler son bölümü dizinin ekibi ile birlikte izleyebilecek.

48