Televizyon
13 Eyl 2023 13:52 Son Güncelleme: 13 Eyl 2023 17:36

Yargı'dan ağlatan fragman! Pınar Deniz'in oyunculuğuna övgü yağdı!

Sezon finaliyle yayına heyecan dolu bir ara veren Yargı dizisi, yeni sezonuyla ekrana dönüyor. Ilgaz’ın ölümüyle büyük ses getiren Yargı dizisinden yeni sezon tanıtımı geldi. Ilgaz ve Ceylin yüzleşeceği yeni bölümde nefesler tutulacak.

Sezon finaliyle yayına heyecan dolu bir ara veren Yargı dizisi, yeni sezonuyla ekrana dönüyor. Ilgaz’ın ölümüyle büyük ses getiren Yargı dizisinden yeni sezon tanıtımı geldi. Ilgaz ve Ceylin yüzleşeceği yeni bölümde nefesler tutulacak. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Yargı dizisi, sezon finaliyle ekranlara damga vurmuştu.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Şükran Ovalı, Uğur Polat, Hüseyin Avni Danyal gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin yeni sezon tanıtımı geldi.

 YARGI YENİ SEZONDA NELER OLACAK?

Yargı dizisinin yayınlanan yeni sezon tanıtımında Ilgaz, Ceylin’le yüzleşiyor. Ceylin’in “Dokunma bana, sen öldün. Sen ölmüştün, ben senin mezarına gittim” sözleri, izleyenlerin yüreğini dağladı. Pınar Deniz'in oyunculuğuna sosyal medyada övgü yağdı.

YARGI YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sezon finaliyle büyük ses getiren Yargı dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Yargı, uzun bir aradan sonra 24 Eylül Pazar günü yeni sezonun ilk bölümüyle ekranda olacak.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi usta ve genç isimler bir araya geliyor.