Diziler
18 Ara 2021 10:15 Son Güncelleme: 18 Ara 2021 10:16

Yargı’da nefesler tutuldu! Ceylin’e ne oldu? ‘Hiçbir şey hatırlamıyorum…’

Yargı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yargı yeni fragmanda; Ceylin’in başına gelenler merak uyandırıyor. Engin’i takip etmek için arabaya gizlice giren Ceylin, kendini karanlık bir ormanda yanında bir cesetle birlikte bulur. Üstü başı dağınık bir şekilde bulunan Ceylin’in Savcı Ilgaz’a yaşananları hatırlamadığını söylediği anlar ise fragmana damga vurdu.

Yargı 14. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yargı yeni bölüm fragmanında herkes Ceylin’in başına gelenleri merak ediyor. Üstü başı dağınık bir şekilde, yanında bir cesetle bulunan Ceylin ise neler olduğunu hatırlamamaktadır. İzleyiciler hem cesedin kime ait olduğunu hem de Ceylin’in başına ne geldiğini öğrenmek için merakla bekliyor.

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ormanda tek başına elinde silahla bulunan Ceylin zor durumdadır. İfade için çağırıldığında Ilgaz da Ceylin'in yanından ayrılmaz. Ancak Ceylin başına gelenleri hatırlamadığını söyler.

İşte o fragman…

Başrollerini Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı ve Uğur Aslan'ın yer aldığı Yargı dizisi, 14. bölümüyle 19 Aralık Pazar akşamı seyirci karşısına çıkacak.