Yargı, Camdaki Kız, Baba... Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlıyor?

Gündüz kuşağında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert gibi programlar yeni sezona başladı. Peki dizilerin yeni sezonları ne zaman başlayacak?

Yargı, Camdaki Kız, Baba... Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlıyor? - Sayfa 1

Aziz, İyilik, Üç Kız Kardeş, Baba, Camdaki Kız ve Yargı gibi geçtiğimiz sezona damga vuran dizilerin yeni sezon tarihleri belli oldu. İşte popüler dizilerin ne zaman başlayacaklarının yanıtları...

118
Yargı, Camdaki Kız, Baba... Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlıyor? - Sayfa 2

YARGI DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran, başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Kanal D dizisi Yargı, 29 Mayıs Pazar günü nefes kesen bir bölümler sezon finali yapmıştı. Yaşanan olaylarla takipçilerinin aklında pek çok soru işaretine neden olan Yargı dizisinin 2. Sezonunun en zaman başlayacağı büyük merak konusu oldu.

218
Yargı, Camdaki Kız, Baba... Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlıyor? - Sayfa 3

Edinilen bilgilere göre ise Yargı’nın yeni sezon çekimleri 20 Ağustos Cumartesi günü başladı. Dizi 18 Eylül’de 2. sezon ilk bölümüyle 18 Eylül Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

318
Yargı, Camdaki Kız, Baba... Dizilerin yeni sezonları ne zaman başlıyor? - Sayfa 4

DESTAN DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ebru Destan, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi başarılı oyuncuları başrolleri paylaştığı ATV dizisi Destan’dan takipçilerine kötü haber geldi. Destan dizisinin yeni sezonunu merakla bekleyen izleyiciler, aslında yeni sezonun ilk bölümüyle birlikte dizinin final bölümünü de izlemiş olacak.

418