Televizyon
16 Ara 2019 22:32 Son Güncelleme: 16 Ara 2019 22:41

Star TV bir dizinin daha fişini çekti!

İddialı dizilerin birer birer final yapacaklarını duyurmasının ardından bir üzücü haber de Star TV ekranlarında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisinden geldi.

Star Tv'de yaz disizi olarak başlayan ancak tutulunca yeni sezonda da devam eden Benim Tatlı Yalanım dizisinden hayranlarına şoke eden bir haber geldi. Dizi 28. bölümde final yapma kararı aldı.

Yaz dönemine damga vuran diziler arasında yer alan Benim Tatlı Yalanım, yeni sezonun başlamasıyla birlikte devam kararı almıştı. Furkan Palalı ile Aslı Bekiroğlu'nun başrolleri paylaştığı dizinin yaz dönemindeki başarısının yeni sezonda da devam edeceğini düşünen yapımcılar diziyi devam ettirme kararı almıştı ancak sürpriz bir kararla sona erdirme kararı alındı.

Geçtiğimiz hafta 26. bölümü yayınlanan dizinin 28. haftada final yapacağı belirtildi. Dizinin reytinglerinin son dönemde düşüşe geçmesi, daha önce sona eren dizilerle aynı kaderi paylaşmasına sebep oldu.

Dizide daha önce Ege Kökenli veda etmiş, ardından da Ahmet Saraçoğlu ayrılmıştı. İki ayrılık haberinin ardından bu kez dizinin yayından kaldırılacağı haberi geldi.

SEVGİLİ GEÇMİŞ DİZİSİ DE FİNAL KARARI ALMIŞTI

Öte yandan, Star TV ekranlarında büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Sevgili Geçmiş dizisi final kararı aldı. Başrollerini Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi 8. bölümde ekrana veda edecek.