Televizyon
01 Şub 2013 09:13 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:42

YAPIMCI ÜÇ HAFTA DAYANABİLDİ; KARAOĞLAN GİŞEDE ÖYLE BİR TOKAT YEDİ Kİ!

12 milyon liralık bütçesiyle Türk Sineması'nın en pahalı yapımlarından biri olan 'Karaoğlan' gösterimden kalktı.

Vizyona 12 milyonluk bütçesiyle iddialı bir giriş yapan 'Karaoğlan' Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ın yarışına ortak olamadı. Film üçüncü haftasında yapımcısının isteğiyle vizyondan çekildi...

12 milyon liralık bütçesiyle Türk Sineması'nın en pahalı yapımlarından biri olan 'Karaoğlan' gösterimden kalktı.

11 Ocak günü 238 kopya ile vizyona giren filmin beklentisi 10 milyonluk izleyiciydi ancak film ilk iki haftada 121 bin 420 kişi tarafından izlendi. Aynı tarihlerde vizyona giren Cem Yılmaz'ın 'CM101MMXI Fundamentals' adlı gösterisi ve Şahan Gökbakar'ın 'Celal ile Ceren' filmi karşısında ayakta duramayan 'Karaoğlan' yapımcısı Erol Avcı'nın isteğiyle üçüncü haftasında vizyondan çekildi.

"CEM YILMAZ İLE REKABET EDEMEDİK"
Filminin arkasında durduğunu ancak gişede Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar ile rekabet edemediğini belirten Erol Avcı, filmi önümüzdeki aylarda tekrar vizyona sokacağını ve bu kez gişede beklediği başarıyı yakalayacağına inandığını söyledi.

Yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın üstlendiği başrollerini Volkan Keskin, Özlem Yılmaz, Müge Boz ve Hasan Yalnızoğlu'nun paylaştığı film için Kemerburgaz'da hikâyenin geçtiği yüzyıla birebir uygun bir atmosfer oluşturularak üç şehir kurulmuş, dünyanın en büyük mancınığı yapılmış, 90 at getirtilmişti.