Televizyon
29 Ağu 2013 09:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

YAPIMCI O FRAGMANI BEĞENMEDİ; YENİDEN ÇEKİN!

Kanal D'de ekrana gelecek ‘Fatih' dizisinin ilk bölümü yapımcı Fatih Aksoy'un onayından geçmedi.

Eylül ayında Kanal D’de ekrana gelecek ‘Fatih’ dizisinin ilk bölümü yapımcı Fatih Aksoy’un onayından geçmedi. Başrollerini Mehmet Akif Alakurt, Seda Akman, Gamze Özçelik, Müjde Uzman, Birkan Sokullu, Salih Bademci, Alma Terzic, Dağhan Küleğeç, Teoman Kumbaracıbaşı ve Hande Soral’ın paylaştığı ‘Fatih’ dizisinin ilk bölümünün bazı sahneleri yeniden çekilecek.

MED Yapım’ın patronu Fatih Aksoy, yönetmen Merve Girgin’in Beykoz Kundura Fabrikası’nda 26 günde çektiği dizinin ilk bölümünün neredeyse yarısını beğenmedi. Çekimleri izleyen ve içine sinmediğini söyleyen Fatih Aksoy, bazı sahnelerin yeniden çekilmesini istedi.

İlk iki bölüm için çok titiz davranan yapımcı, yönetmen ve oyuncularla yakından ilgileniyor. İkinci bölümü ise 15 günde çekilen dizinin, yeniden çekilen sahneleri Aksoy’un onayını aldıktan sonra yayınlanacak. Dizinin hangi gün ve saatte yayınlanacağına ise henüz karar verilmedi.

Fragmanı 56 bin kişi izledi

Türk televizyon tarihinin en yüksek bütçeli dizisi ‘Fatih’in tanıtım filmi önceki akşam Kanal D ekranında dönmeye başladı. Birinci bölüm tanıtımında Fatih Sultan Mehmed’i canlandıran Mehmet Akif Alakurt’un at üzerindeki görüntüleri ekrana geldi. Yağmur yağdığı sırada askerlerini arkasına alan Alakurt’un tanıtım videosu, sosyal medyanında büyük ilgisini çekti. Kanal D’nin resmi internet sitesinde dizinin tanıtımı, 12 saatte 56 bin kişi tarafından izlendi