Spor
27 Ara 2023 19:30 Son Güncelleme: 27 Ara 2023 19:31

Yapay zeka Süper Kupa'nın kazananını belirledi

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 29 Aralık Cuma günü saat 20:45'te oynanacak olan Süper Kupa maçı merakla beklenirken Google'ın yapay zeka yazılımı Bard dev derbi için müthiş bir tahmin yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından gözler bu kez 29 Aralık Cuma tarihinde oynanacak Süper Kupa maçına çevrildi.

Ligdeki karşılaşma futbolseverlere beklenen seyir zevkini vermezken, tek isabetli şutun çıktığı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 0-0 sona erdi. Google'ın yapay zeka yazılımı Bard, ligde oynanan derbi için %5'lik beraberlik ihtimali verirken, yapay zeka bu kez de Süper Kupa maçı için müthiş bir tahmin yaptı.

Google'ın yapay zeka yazılımı Bard, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının 90 dakikasının ve uzatmalarının 2-2 sona ereceğini, seri penaltı atışları sonucunda ise kupanın Galatasaraylı futbolcuların ellerinde kalkacağını ön gördü.

GALATASARAY 16, FENERBAHÇE 9 KEZ MUTLU SONA ULAŞTI

1966 yılında oynanmaya başlayan Süper Kupa organizasyonunda Galatasaray 16, Fenerbahçe ise 9 kez mutlu sona ulaşmayı başardı.