Dünya
06 Haz 2022 22:16 Son Güncelleme: 06 Haz 2022 22:18

Yanlış zamanda yanlış yerde olan ünlü rapçi Trouble vurularak öldürüldü

34 yaşındaki Atlantalı rapçi Trouble, korkunç bir biçimde hayatını kaybetti. Yanlış zamanda yanlı yerde olan ünlü şarkıcı öldürüldü.

Rockdale County Polisi'nden yapılan açıklamaya göre gerçek adı Mariel Semonte Orr olan Trouble, Atlanta'nın 40 kilometre doğusundaki Conyers'te, Lake St. James Apartmanı'nda bir eve yapılan saldırıda saat 03:20'de vurularak hayatını kaybetti.

Saldırıyı düzenlediği düşünülen kişinin 33 yaşındaki Jamichael Jones olduğu belirtiliyor. Şüphelinin cinayet, haneye tecavüz ve ağır yaralama iddialarıyla tutuklama emriyle arandığı öğrenildi.

Trouble'ın plak şirketi Dej Jam, Instagram'dan bir açıklama yaparak Trouble'ın öldüğünü duyurmuş ve ailesine taziyede bulunmuştu.

Polisten yapılan açıklamada şüphelinin Trouble'ı tanımadığı, hanesine tecavüz ettiği evin sahibi olan kadınla bir aile meselesi olduğu bildirildi.

Yanlış zamanda yanlış yerde olduğu için kurban giden Trouble'ın açılan ateş sonucu göğsünden vurulduğu ve olay yerinde öldüğü belirlendi. Kimliği açıklanmayan ev sahibi kadın ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Trouble 2011'de 17 Aralık adıyla ilk albümünü çıkarmıştı. Albüm çok başarılı olmuştu. 17 Aralık, Trouble'ın hapisten çıktığı tarihi işaret ediyordu. Atlanta'da hızla yükselen Trouble, daha sonra birçok albüm çıkardı. Drake ile birlikte söyledikleri Bring it Back en çok bilinen şarkısıydı.