Yalı Çapkını’nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Gerçek hikayesi ortaya çıktı…

Yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun imzasını taşıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizi ile ilgili yeni detay ortaya çıktı. Peki Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi nasıl? Kimin hayatı? Hangi aileyi anlatıyor? İlk kez ortaya çıkan bazı detayları öğrenince çok şaşıracaksınız!

Yalı Çapkını’nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Gerçek hikayesi ortaya çıktı… - Sayfa 1

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerde yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, her hafta reyting listelerine damga vuruyor. İlgi ile takip edilen dizi ile ilgili Gülseren Budayıcıoğlu 'Gerçek hikaye' açıklaması yaptı. Yalı Çapkını'nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Kısa sürede büyük hayran kitlesi kazanan dizi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı…

128
Yalı Çapkını’nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Gerçek hikayesi ortaya çıktı… - Sayfa 2

OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 23 Eylül 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Burcu Alptekin'in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger'in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun imzasını taşıyor.

228
Yalı Çapkını’nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Gerçek hikayesi ortaya çıktı… - Sayfa 3

Budayıcıoğlu Yalı Çapkını dizisi için şöyle konuşmuştu:

''Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız.''

328
Yalı Çapkını’nın kimin hayatını anlattığı merak konusu olmuştu! Gerçek hikayesi ortaya çıktı… - Sayfa 4

İSYAN ETTİ!

Birçok kitabı diziye uyarlanan son olarak ise reytinglere damga vuran Yalı Çapkını'nda imzası bulunan Gülseren Budayıcıoğlu 'Hasta dosyalarından senaryo çıkarıyor' yorumlarına "Amacım insanımıza biraz daha yakın olabilmek, onları ruhsal açıdan kendileriyle barıştırabilmek, sorunlarına ışık tutabilmek, uzaktan da olsa ruhlarına biraz olsun sevgiyle dokunabilmekti" yanıtını verdi.

428