Yalı Çapkını’ndaki fettan yenge İfakat’ın yaşadıkları zırıl zırıl ağlattı! Bu yüzden birlikteymiş…

Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisi 5. bölümüyle reyting rekorları kırdı. Beğeni ile izlenen dizide her karakterin farklı bir hikayesi var. Seyirciler merakla 6. bölümü beklerken Yalı Çapkını dizisindeki fettan yenge İfakat'ın hikayesi gündeme geldi. Meğer ne zorluklar çekmiş! Dizide ölen kocasının abisi Orhan'la birlikte olan İfakat, tepkileri üzerine çekse de perde arkasında yaşananlar, olayların iyice karanlık olduğunu gösterdi.

Yalı Çapkını’ndaki fettan yenge İfakat’ın yaşadıkları zırıl zırıl ağlattı! Bu yüzden birlikteymiş… - Sayfa 1

Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinin gerçek bir hikayeden uyarlandığı açıklanmıştı.

122
Yalı Çapkını’ndaki fettan yenge İfakat’ın yaşadıkları zırıl zırıl ağlattı! Bu yüzden birlikteymiş… - Sayfa 2

Dizinin yazarı psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, “Bu Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabi ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız” sözleriyle merakları gidermişti.

222
Yalı Çapkını’ndaki fettan yenge İfakat’ın yaşadıkları zırıl zırıl ağlattı! Bu yüzden birlikteymiş… - Sayfa 3

Fettan yenge İfakat'ın yaşadıkları ise duyanları zırıl zırıl ağlattı. Cuma akşamlarının yıldızı haline gelen Yalı Çapkını dizisinin her bölümü ayrı bir olay her bölümünde ayrı bir entrika var. Tüm karakterlerin gizli bir kutu olduğu dizide İfakat karakterinin geçmişte neler yaşadığı merak konusu oldu.

322
Yalı Çapkını’ndaki fettan yenge İfakat’ın yaşadıkları zırıl zırıl ağlattı! Bu yüzden birlikteymiş… - Sayfa 4

Ünlü oyuncu Gülçin Santırcıoğlu'nun canlandırdığı İfakat karakterinin hikayesi ilk kez ortaya çıktı.

422