Yalı Çapkını setinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi! Bomba iddia

Yalı Çapkını son dönemde reyting düşüşleriyle gündeme geliyor. Sevilen dizi her bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Dizinin yıldızları Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir hakkındaki bir iddia ortalığı karıştırdı.

Yalı Çapkını setinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi! Bomba iddia - Sayfa 1

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir gündemdeki yerini koruyor. Gerçek hayatta da aşk yaşayan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan ikilinin tartıştığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.

113
Yalı Çapkını setinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi! Bomba iddia - Sayfa 2

SETTE KAVGA İDDİASI
Sevilen dizide başrol oynayan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in dizinin çekimleri yapılırken tartışma yaşadığı iddiası sosyal medyayı karıştırdı.

213
Yalı Çapkını setinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi! Bomba iddia - Sayfa 3


Snob Magazin'in haberine göre dizinin geçtiğimiz hafta özel bir hastanede yapılan çekimlerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir arasında kavga çıktı.

313
Yalı Çapkını setinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi! Bomba iddia - Sayfa 4

İddialara göre Saraçoğlu ve Demir'in kavgasını Yalı Çapkını'nın yönetmenleri ayırdı. İkilinin tartıştığını haber alan kullanıcılar, 'Kendinize gelin', 'Bu uyumu harcamayın', 'Çok yakışıyorsunuz sakın bozmayın', 'Sizin gibi ikili bir daha olmaz. Sakın tartışmayın', 'Lütfen bu haberler yalan olsun' yorumlarında bulundu.

413