Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek! Fenomen dizide kahreden dram ortaya çıktı

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, ekrana geldiği ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesi yakaladı. Yalı Çapkını dizisinde sürekli kötülük yapan, ölen kocasının kardeşi Orhan ile yasak aşk yaşayan fettan yenge İfakat hakkında ortaya çıkan gerçek yürekleri dağladı. Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek. Fenomen dizide kahreden dram ortaya çıktı. Fettan yenge İfakat meğer....

Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek! Fenomen dizide kahreden dram ortaya çıktı - Sayfa 1

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, ekrana geldiği ilk günden itibaren büyük bir hayran kitlesi yakaladı. Yalı Çapkını dizisinde sürekli kötülük yapan, ölen kocasının kardeşi Orhan ile yasak aşk yaşayan fettan yenge İfakat hakkında ortaya çıkan gerçek yürekleri dağladı. Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek.

128
Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek! Fenomen dizide kahreden dram ortaya çıktı - Sayfa 2

Fenomen dizide kahreden dram ortaya çıktı. Fettan yenge İfakat meğer....

228
Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek! Fenomen dizide kahreden dram ortaya çıktı - Sayfa 3

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi, gerçek bir hikayeden uyarlandı. Böylelikle izleyenler, dizinin gerçekle olan bağını bildiği için daha heyecan dolu izliyor. 

328
Yalı Çapkını hayranları çok üzülecek! Fenomen dizide kahreden dram ortaya çıktı - Sayfa 4

Dizinin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, "Yalı Çapkını'nın hikayesi benim çok sevdiğim bir hikaye. Tabii ki gerçek bir hikayeden alındı. Her karakterin ayrı bir hüznü ve sıkıntısı var. Bakalım siz hangi karakterle empati yapacaksınız" demiş ve karakterlerin daha derinlikli olduğunu söylemişti.

428