Polemik & Kulis
13 Mar 2016 16:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:24

Yalçın Küçük'le Hulki Cevizoğlu canlı yayında tartıştı!

Hulki Cevizoğlu, Yalçın Küçük'ün 'PKK terör örgütü müdür?' sorusuna net bir cevap vermemesi üzerine sinirlendi.

Ulusal Tv'de yayınlanan Ceviz Kabuğu programına konuk olan Yalçın Küçük'ün 'PKK terör örgütü müdür?' sorusuna net bir cevap vermemesi üzerine Hulki Cevizoğlu sinirlendi.
Yalçın Küçük'ün soruya net cevap vermesini isteyen Hulki Cevizoğlu, konuğuna şu sözlerle yüklendi:

'Bana şov yapmayın'
'Ben PKK diyorum. Siz Kürtler diyorsunuz. Ben Kürt kardeşlerimizi kastetmiyorum ki, PKK'yı kastediyorum. Ayrıca benim söylediğimi söylemek zorunda değilsiniz. Ben de sizin dediğinizi dinlemek zorunda değilim. Kusura bakmayın. Moderatörüm. Sorumu sorarım, takibini yaparım, cevabımı alırım. Kim olursa olsun...Kusura bakmayın. Ayrıca, hakaret ettiğiniz anda sesinizi keserim. Programı da kapatırım. Sabaha kadar burada olun ama böyle baskılarla moderatörü susturamazsınız. Hele de karşınızda ben varsam. Böyle yapmayın. Bana şov yapmayın. Ortaya şov yapabilirsiniz. Çok hoşumuza gider. Ama Ceviz Kabuğu programında bana şov yapamazsınız.

'PKK'lılar size göre terörist mi, değil mi? '
PKK konusunda siz neredesiniz diye soruyorum. İster yanında olun, ister karşısında olun. Cevap vermiyorsunuz. PKK diyorum, Kürt diye cevap veriyorsunuz. Ben size bunu sormuyorum.Çok açık soruyorum; PKK'lılar size göre terörist mi, değil mi? '

'Buraya niye geldiniz?'
Yalçın Küçük, Cevizoğlu'nun bu çıkışı karşısında 'PKK silahlı bir örgüttür' cevabını verdi. Ardında, 'Sizin her sorduğunuz soruya asla cevap vermeyeceğim' diyen Küçük, Cevizoğlu'ndan 'öyleyse buraya niye geldiniz?' cevabını aldı.