Gündem
02 Nis 2010 17:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:12

"YAKTIN BENİ JACQUELİNE! " TUNA KİREMİTÇİ VATAN'DAN AYRILIK SÜRECİNİ ANLATTI!

Eski eşi İclal Aydın'ın kendi yazısını yanlış anlaması üzerine kaleme aldığı köşe yazısı üzerine Vatan gazetesinden istifa eden Tuna Kiremitçi ayrılık sürecini TRT Türk'te anlattı....

YAKTIN BENİ JACQUELİNE

"Yaktı beni Jacqueline... Ben yazı yazmayı seviyorum... Vatan’da da güzel bir 3 yıl geçirdik. Ama ondan sonra benim yazdığım yazı üzerine yanlış anlaşılmalar silsilesi yaşandı ve gazetede benim kabul edemeyeceğim tablo çıktı ortaya. O saatten sonra gazetede daha fazla kalmamamın absürd olacağını düşündüm.

MESELE KİŞİSELLEŞTİ

Ben köşe yazarlarında kişiselleşmekten yana değilim. Konuları kişiselleştirmek bana sağlıklı gelmiyor. Siz kendi aşkınızdan bile bahsetseniz, bunu kavramsallaştırıp fikir haline getirmelisiniz. Ortaya çıkan tablo benim kişiliğim üzerine çıktı. Öyle bir tablo çıktı ki gazetede kalmam çok absürd bir durum ortaya çıkaracaktı.

10 DAKİKADA KARARI VERDİM

Ben o sırada Selanik’teydim. Siteden baktım ve tablo benim gazetede kalmama izin vermiyordu. Hiç pişmanlık duymadım. 10 dakika içinde alıp uyguladığım bir karardı... Şu anda bir takım görüşmeler var.

HINZIR VE İRONİK BİR YAZIYDI, PİŞMAN DEĞİLİM

Biraz hınzır bir yazı kabul ediyorum. Edebi ve ironik bir yazı... Genelde ironinin böyle bir riski var. İronik bir şey söyleyince düz anlaşılacağına emin olabilirsiniz.
Yüzde 90 öyle oluyor ve başınız derde girebiliyor. Benim en sevdiğim yazı biçimidir. Zaten pişman da değilim öyle bir yazı yazdığım için... Bu sefer biraz fazla kaçmış olabilir ama sonuçta pişman değilim, güzel bir yazıydı."


www.haberturk.com