Televizyon
22 Kas 2013 13:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

Yakışıklı oyuncu hangi diziyle ekrana dönüyor?

Burak Sağyaşar, uzun bir aradan sonra, 'Show Tv'de yayınlanacak diziyle ekrana dönüyor.

Burak Sağyaşar, uzun bir aradan sonra, 'Saklı Kalan' dizisiyle ekrana dönüyor. Dizide güvenlik müdürünü canlandıracak olan Sağyaşar'a, genç oyuncu Ceyda Olguner eşlik ediyor.
 
'Saklı Kalan' dizisi, Aralık ayında Show TV'de başlayacak. Yapımcılığını Esprit De Corps prodüksiyonun yaptığı dizide ünlü oyuncu Burak Sağyaşar, bugüne kadar canlandırdığı rollerin dışında, bambaşka bir kimlikle hayranlarının karşısına çıkacak. Köklü ve zengin bir aile olan Cevherler'in mutfaktaki emektarı olan Fatma Hanım'ın oğlu 'Ömer'i canlandıran Burak Sağyaşar, karakterin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.
 
Cevherler'in sağladığı eğitimle, Polis Akademisini bitiren 'Ömer', mezun olduktan sonra kısa süreli polislik görevi yapar. Ancak ailenin deli dolu kızı Ece'ye olan aşkından dolayı, ona yakın olabilmek için Cevherlerin güvenlik müdürü olarak çalışmaya başlar. Bu rol için uzun süre İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde eğitim alan Burak Sağyaşar'ın dizideki partneri ise, genç oyuncu Ceyda Olguner. 'Ece' karakterini canlandıran Ceyda Olguner ile Burak Sağyaşar'ın imkânsız aşkı, herkesi ekran başına kilitleyecek.