Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden, futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç tarafından şantaj ve uyuşturucu temini iddialarıyla suçlandı. Beria Özden ise bu iddiaları reddederek, masum olduğunu ve kendisine yapılan iftiraları mahkemeye taşıyacağını belirtti.

Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 1

Survivor All Star'da mücadele eden ve aldığı cezalarla sık sık adından söz ettiren Yunus Emre Özden'in eşi Beria Özden de paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Daha önce eşini arayarak "Aleyna'dan uzak dur" diyerek uyarılarda bulunan Beria Özden, bu sefer de futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın hedefi oldu.

115
Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 2

"YUNUS EMRE GİZLİ KAYITLARINDAN DOLAYI ZORLA EVLENDİ"
Yunus Emre Özden'in şantajla evlendiğini ileri sürerek Beria Özden'i hedef alan Yağmur Sarnıç, şu ifadeleri kullandı: "Şantaj yaparak evlendi çocukla. Yunus Emre mecbur kaldı da bununla evlenmek zorunda kaldı. Çünkü bu kadın insanları gizli kayıt altına alıp şantaj yapan biri. Yunus bana hepsini anlattı, bende kayıtları duyuruyor. 'Ne yapayım Yağmur hayatımı bitirdi mecbur kaldım, kurtulamıyorum. Beni gizlice çekmiş bana şantaj yapıyor' diye anlattı."

215
Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 3

"FUHUŞ TİCARETİ VE ŞANTAJ YAPAN BİRİ"
"Bu kadın benim arkadaşımın evinde fuhuş yapan biriydi çok eski tanırım. Bana da yaptı şantaj ve beni aklınca Funda denen hasmıma satıyor. Ben acıdım bu sokakta kaldı bunu evime aldım. Bu kadına inanmayın yalancı, sahtekar, şantajcı, kayıtçıdır. Yunus bununla severek evlenmedi, bundan kurtulamıyor bu yapıştı adama şantaj yapıyor. Gizli videosunu çekmiş adamın. Yunus'un attığı kayıtlar bende mevcut ve vakti gelince hepsini mahkemeye vereceğim. Ayrıca bu kadın insanlara uyuşturucu madde temin ettiğine dair yazışmaları mevcuttur. Yunus masumdur bu kadın ona şantaj yapıyor. Onun üzerinden prim yaparak ünlü olma peşinde benim bunun fuhuş yaptığına ve temin ettiğine dair kanıtlarım ve tanıklarım var."

315
Yağmur Sarnıç'tan Yunus Emre'nin eşine olay suçlamalar: Uyuşturucu ve fuhuş ticareti yapıyor - Sayfa 4

"YUNUS'UN MAĞDUR EDİLMESİNE YÜREĞİM DAYANMIYOR"
"Yunus Emre adamdır ve masum. Bu zamana kadar sustum, ses etmedim ama masum bir adamın bu denli yalancı, şantajcı bir kadın yüzünden mağdur edilmesine artık yüreğim dayanmadığı için bunları açıklamak istedim. Biraz daha beni zorlarsa kayıtları paylaşacağım."

415