Magazin
12 Mayıs 2021 08:07 Son Güncelleme: 12 Mayıs 2021 08:10

Yağmur Sarnıç’tan bu kez modacı Süleyman Tezcan şikayetçi!

Modacı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç'ın illegal işlerin içerisinde olduğunu fark ettiği için kendisini öldürme planı yaptığını söyledi.

Yağmur Sarnıç ile Süleyman Tezcan hakkındaki son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Günaydın'ın haberine göre, Yağmur Sarnıç hakkında bu kez modacı Süleyman Tezcan şikayetçi oldu. Savcılığa şok iddialarla suç duyurusunda bulunan Süleyman Tezcan, “Yağmur Sarnıç bir suç örgütüyle birlikte hareket ediyor. İllegal işlerini fark edince beni ortadan kaldırmak istedi. Can güvenliğim yok” dedi.

Modacı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç'ın illegal işlerin içerisinde olduğunu fark ettiği için kendisini öldürme planı yaptığını söyledi: "Beni zehirlemeye çalıştı. Can güvenliğim yok"

'SUÇ ÖRGÜTÜYLE HAREKET EDİYOR BENİ ZEHİRLEMEYE ÇALIŞTI'

Stilist ve moda tasarımcısı Süleyman Tezcan, Yağmur Sarnıç'ın kendisini öldürtmek istediğini öne sürerek suç duyurusunda bulundu. Tezcan, dilekçesinde şunları anlattı: "Yağmur Sarnıç ile 2019'da düzenlemiş olduğum bir defile vasıtasıyla tanıştım.

Koleksiyonumu tanıtan mankenlerden olmak için araya hatırı sayılır dostlar koydu. Ben de ihtiyacı olduğunu düşünerek kendisine defilemde yer verdim. Boşanma aşamasına geldiğinde de ona maddi, manevi destek oldum. Beni Emre Aşık aleyhine yalan tanıklık yapmam için zorladı.

Tanıklık yapmayacağımı söyledim. Zamanla birçok illegal iş içerisinde olduğunu görünce rahatsız oldum. Beni kendisine tehdit olarak algıladı. Sevgilisi Baycan Şenürek ile beni zehirlemeye çalıştı.

Şenürek'in içerisinde olduğu bir örgütü ve üyelerini defalarca aracı olarak kullandı. Hayatıma kast etmeye teşebbüs etmekle kalmadılar bana içirdikleri ilaç veya uyuşturucu maddelerle hayatıma son vermem için türlü türlü yollar denediler. Can güvenliğim yok."

 Tezcan ayrıca cezaevindeyken arkadaşlarının kendisine göndermek için verdikleri yüklü miktarda paranın büyük bölümünü Sarnıç'ın zimmetine geçirdiğini, cezaevinden çıktığında da evinde Rolex marka saatinin ve pırlanta yüzüğünün kaybolduğunu fark ettiğini bildirdi.

Tezcan, evinin anahtarının sadece Sarnıç'ta olduğunu vurguladı. Modacı, Yağmur Sarnıç ve Baycan Şenürek'e suç işlemek amacıyla örgüt kurma, öldürmeye teşebbüs, intihara yönlendirme, işkence, tehdit, hakaret, şantaj, suça iştirak, dolandırıcılık ve hırsızlık gibi çok sayıda suçtan dava açılmasını talep etti.