Yağmur Aşık’ın ifadesi ortaya çıktı: Emre "Hesaplaşacağız" diye mesaj attı

Yağmur ve Emre Aşık olayından gelen son dakika haberine göre; Yağmur Aşık ile cezaevi firarisi olan sevgilisi Erdi Sungur, Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptıkları iddiasıyla Düzce Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. 27 Eylül'de Emre Aşık, Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne gidip, eşinin kendisini öldürtmesi için ikinci tetikçi tuttuğunu öne sürmüştü.

Yağmur Aşık’ın ifadesi ortaya çıktı: Emre "Hesaplaşacağız" diye mesaj attı - Sayfa 1

Yağmur Aşık ile cezaevi firarisi olan sevgilisi Erdi Sungur, Emre Aşık'ı öldürmek için cinayet planı yaptıkları iddiasıyla Düzce Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor. 27 Eylül'de Emre Aşık, Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne gidip, eşinin kendisini öldürtmesi için ikinci tetikçi tuttuğunu öne sürmüştü.


19
Yağmur Aşık’ın ifadesi ortaya çıktı: Emre "Hesaplaşacağız" diye mesaj attı - Sayfa 2

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Emre Aşık'ın şikayeti üzerine ikinci tetikçi olduğu öne sürülen Baycan Şenürek gözaltına alınmış, ifadesi alındıktan sonra ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.


29
Yağmur Aşık’ın ifadesi ortaya çıktı: Emre "Hesaplaşacağız" diye mesaj attı - Sayfa 3

Yağmur Aşık ile Şenürek'in İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ndeki sorgu ve savunmalarına ulaşıldı.


39
Yağmur Aşık’ın ifadesi ortaya çıktı: Emre "Hesaplaşacağız" diye mesaj attı - Sayfa 4

Emre Aşık'ı kasten öldürmeye teşebbüs ile suçlanan Şenürek, şunları anlattı: "Yağmur aile dostum olur. Ben hafriyat işiyle uğraşırım. Emre Aşık ile hiç karşılaşmadım ve tanışmadım. Yağmur ile aramda normal arkadaşlık dışında herhangi bir şey yok. Ancak aramızda bir şey olduğu düşüncesi ile böyle bir suçlamaya muhatap olduğumu düşünüyorum. Bana da zaman zaman 'Hesaplaşacağız, görüşeceğiz' tarzında mesajlar yazıyordu. Ben cevap vermedim. Suçlamayı kabul etmiyorum."


49