Polemik & Kulis
21 Mayıs 2019 13:26 Son Güncelleme: 21 Mayıs 2019 13:36

Woman TV'de üst düzey ayrılık! Hangi isim veda etti?

Türkiye'nin tek kadın televizyonu Woman TV'de üst düzey bir ayrılık gerçekleşti.

Kurulduğu günden beri Woman tv YAYIN KOORDİNATÖRLÜĞÜ görevini üstlenen Mustafa Şahin bir mesaj yayınlayarak görevinden ayrıldığını duyurdu.

Mustafa Şahin mesajında; "Ocak 2018 yılında inşaatıyla başladığımız TR Haber kanalında Program ve Yayın Koordinatörlüğü yaptım. Daha sonra kanalın Woman Tv olarak yayın hayatına başlaması ile üstlendiğim Yayın Koordinatörlüğü görevimden, birlikte çalışmaktan çok keyif aldığım usta televizyoncular, Genel Müdürüm Ali Güven ve Genel Yayın Yönetmenim Ahu Özyurt'a  emanet ederek bugün itibari ile ayrıldım. Başka bir zamanda başka mecralarda daha güzel işlerde buluşmak dileğiyle..." dedi.

MUSTAFA ŞAHİN KİMDİR?

Sektöre 1990 yılında Türkiye'nin ilk yerel televizyonu KMP Anadolu TV'yi kurarak başlayan Mustafa Şahin , 2000'li yılların başında dört yıl boyunca Kanal D'de yayınlanan, polisin faili meçhul cinayetleri nasıl çözdüğünü anlatan reality drama Aranıyor'u hazırlayıp yönetti. 
Yasemin'in Penceresi, Seda Sayan'la Yanlız Değilsiniz, Kaybolan Çiçekler, Yemek Atlası, gibi bir çok programda imzası bulunan Mustafa Şahin, onlarca klip ve reklamında yönetmenliğini yapmıştır. 
Mustafa Şahin'in, Kahramanmaraş Keş dağına düşen Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin hikayesini sinema diliyle anlattığı Helikopter Düştü isimli bir de kitabı bulunuyor.