Televizyon
05 Mar 2014 16:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:58

Wilma Elles'ten Başbakan'a suikast planı

Bir istihbarat dizisi olan 'Kızılelma'nın yeni bölümüne konuk oyuncu olarak katılan Wilma Elles, Türkiye'de bulunan uluslararası terör odağının yurt dışından gelen bağlantısı rolüyle Başbakan'a suikast düzenleyecek.

TRT 1'in başrollerinde Furkan Palalı, Pelin Akil, Zeynep Eronat'ın yer aldığı 'Kızılelma' dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Türkiye istihbaratının bilinmeyen yüzünün anlatıldığı 'Kızılelma'nın bu bölümünde, Wilma Elles Türkiye'de bulunan uluslararası terör odağının elemanı olarak Türkiye'ye gelen 'Elsa' adlı ajanı canlandıracak. Çekimleri olmadığı dönemlerde Los Angeles'a giderek oyunculuğunu geliştiren Wilma Elles özel bir eğitimden geçmiş, acımasız ve soğukkanlı terörist 'Elsa' rolüyle Başbakan’a yapılacak suikast için Türkiye'ye gelerek kendisine verilen görevi yerine getirmeye çalışacak.

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği, Süleyman Çobanoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Mustafa Şevki Doğan'ın yaptığı 'Kızılelma'nın oyuncu kadrosunda ayrıca Erdal Cindoruk, Miraç Eronat, Rahmi Dilligil, Adnan Biricik, Osman Karagöz, Mesut Yılmaz, Sefa Zengin, Selin Altay ve Yener Gürsoy gibi isimler rol alıyor.

Dizinin yeni bölümü 19:50'de ekrana gelecek.