Magazin
27 Eyl 2013 10:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

WILMA ELLES'İN SEVGİLİSİNDEN CAN ATEŞ'E BABALIK AYARI!

Wilma Elles'in sevgilisi Kerem Göğüş, Uzerli'nin eski sevgilisi Can Ateş'e göndermeler yaptı..

‘El yazısı' filminde oynayan Wilma Elles, Bodrum Türk filmleri haftasına sevgilisi Kerem Göğüş‘le katıldı. Cinemarin sinemalarında gerçekleşen film haftasının üçüncü gününde, başrollerinde Cansu Dere, Wilma Elles, Salih Kalyon ve Baran Akbulut'un oynadığı ‘El Yazısı'nın gösterimi yapıldı. Gösterim sırasında filmin oyuncuları Wilma Elles, Salih Kalyon, Baran Akbulut'la filmin hem yönetmeniliğini hem de senaristliğini yapan Ali Vatansever hazır bulundular. Söyleşiye sevgilisi Kerem Göğüş'le katılan Elles güzelliğiyle dikkat çekti. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Elles teker teker sorulara cevapladıktan sonra hayranlarını kırmayarak hepsiyle fotoğraf çektirdi.

KEREM GÖĞÜŞ'TEN BABALIK AÇIKLAMASI

Söyleşi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Elles ile Göğüş evlilik sorularını hazır olmadıklarını söyleyerek geçiştirirken, Göğüş'e Can Ateş‘in Meryem Uzerli‘den doğacak çocuğunu reddetmesi hatırlatılınca “Ben öyle bir durumda asla arkamı dönmez sahip çıkardım. Çocuk dünyanın en güzel varlığı. Reddetmek gibi durum asla söz konusu olmazdı” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda sevgilisi Wilma Elles'in kendi inşaat firmasının reklamında oynayacağını söyleyen iş adamı “Wilma'ya bu iş için bir önceki reklam filminden aldığı ücretin daha da üstünde bir bedele sahip hediye vereceğim. Zaten bana da yakışanı budur” dedi.