Wilma Elles'e eski eşi işadamı Kerem Göğüş'ten dava! 'Çocuklarım için 1500 euro çok fazla'

Oyuncu Wilma Elles'in ikiz çocuklarının babası işadamı Kerem Göğüş, Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğu gerekçesiyle ödediği 1500 Euro (50 bin TL) nafakanın kaldırılması aksi halde 4 bin TL'ye indirilmesi için mahkemeye başvurdu.

Wilma Elles'e eski eşi işadamı Kerem Göğüş'ten dava! 'Çocuklarım için 1500 euro çok fazla' - Sayfa 1

"Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisiyle adını duyuran Alman asıllı oyuncu Wilma Elles, ünlü işadamı Kerem Göğüş ile uzun bir süre aşk yaşadı. Çift, 2015 yılından ikiz bebeklerinin kucaklarına aldı. Yollarını ayırma kararı alan ikili arasında sular durulmuyor.

17
Wilma Elles'e eski eşi işadamı Kerem Göğüş'ten dava! 'Çocuklarım için 1500 euro çok fazla' - Sayfa 2

MAHKEMEYE BAŞVURDU

İşadamı Kerem Göğüş, çocuklarının annesi Wilma Elles'in maddi durumunun kendisinden daha iyi olduğunu ileri sürerek nafaka için ödediği nafakanın kaldırılması için mahkemeye başvurdu.

27
Wilma Elles'e eski eşi işadamı Kerem Göğüş'ten dava! 'Çocuklarım için 1500 euro çok fazla' - Sayfa 3

İstanbul Aile Mahkemesi'ne dava açan Kerem Göğüş dilekçesinde, Sabah'ın haberine göre, 2020 yılına kadar Wilma Elles'in kira masraflarını karşıladığını fakat Elles'in çocukları yurt dışına kaçırdığını söyledi.

37
Wilma Elles'e eski eşi işadamı Kerem Göğüş'ten dava! 'Çocuklarım için 1500 euro çok fazla' - Sayfa 4

Çocuklarına ulaşabilmek için yurt dışına defalarca gittiğini ileri süren Göğüş, Elles'in açtığı dava neticesinde o dönem kaçırılan çocukları için bin 500 Euro nafaka ödemeye başladığını dilekçesinde belirtti.

47