Spor
07 Nis 2023 00:27 Son Güncelleme: 07 Nis 2023 00:29

Willian Arao, Fenerbahçe taraftarından özür diledi! 'Sözlerim yanlış anlaşıldı'

Fenerbahçe’nin Brezilyalı oyuncusu Willian Arao, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final etabında oynanan Kayserispor maçının ardından ülkesinde verdiği röportajda teknik direktör Jorge Jesus hakkında kullandığı ifadelerin yanlış anlaşıldığını söyleyerek, özür diledi.

Kayserispor ile oynanan kupa maçında oyuna girdikten sonra Fenerbahçe taraftarlarının protestosu ile karşılaşan Willian Arao, karşılaşmanın ardından konu ile ilgili açıklamada bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Yukatel Kayserispor’u 4-1 yenerek yarı finale yükselen son takım olan Fenerbahçe’de tribünler, oyuna 68. dakikada giren Brezilyalı futbolcu Willian Arao’yu protesto etti.

Fenerbahçe taraftarları, Brezilya basınına verdiği röportaj nedeniyle Willian Arao’ya ıslıklayarak tepki gösterdi.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Willian Arao, kendisine yapılan protestolar ile ilgili sorulan soruya şu yanıtı verdi:

“Sözlerimin yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Bana bir soru soruldu, ben de bu soruya yanıt verdim. Bana “Brezilya Milli Takımı’nın başına geçerse nasıl olur?” şeklindeki soruya verdiğim yanıttı. Bu soruya “Başarılı olur” şeklinde yanıt verdim. Ancak benim hedefim Jorge Jesus ile birlikte uzun yıllar Fenerbahçe’ye hizmet etmek. Türkiye’deki basının çevirisinde de hata olmuş olabilir. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.”