Magazin
20 Mar 2024 11:30 Son Güncelleme: 20 Mar 2024 11:35

Will Smith Kur'an-ı Kerim'i okumuş: Sadeliğine bayıldım

Oscar tarihine bir skandal olarak geçen tokat olayıyla hala adından söz ettirmeye devam eden Will Smith, Ramazan ayında Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu söyledi.

Ben Efsaneyim, Hancock, Aladdin, Yedi Yaşam ve Aşk Doktoru gibi birbirinden başarılı yapımlarla tanınan ABD'li aktör Will Smith, Kur'an-ı Kerim'i okuduğunu söyledi.

Big Time Podcast adlı programa konuk olan aktör, "Sadeliğine bayıldım. Kur'an çok net, kristal berraklığında. Yanlış anlamalarla uzaklaşmak çok zor" ifadelerini kullandı.

Smith Kur'an-ı Kerim hakkında "Çok güzel ve açıktı" dedi.

 

OSCAR TOKADI TARİHE GEÇTİ

94. Oscar Ödülleri’nde oyuncu Will Smith’in sahneye çıkıp komedyen Chris Rock'a tokat atması büyük yankı uyandırmıştı. Smith, tokat hadisesinin ardından yaptığı açıklamada "Akademinin bana olan güvenine ihanet ettim. Ödül kazananları, harika işlerini kutlama fırsatından mahrum bıraktım" demişti. Smith, "Bu nedenle akademiyi bıraktığını ve kurulun uygun göreceği diğer cezaları da kabul edeceğini" ifade etmişti.

Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi de Smith'i 10 yıl boyunca Oscar galalarından ve diğer Akademi etkinliklerinden men etmişti.

YENİ FİLMİ BELLİ OLDU

Oscar tokadının ardından prestiji sarsılan Smith, film projelerinde yer almaya devam ediyor. Oscar ödüllü oyuncunun yeni rolü açıklandı. Oyuncu "Sugar Bandits" adlı gerilim türündeki filmde rol alacak.

Chuck Hogan'ın "Devils in Exile" kitabından uyarlanan filmde Smith, Irak'ta savaşmış ve eski asker arkadaşlarıyla bir araya gelip Boston'da uyuşturucu ticaretini durdurmaya çalışan bir askeri canlandıracak.

Smith'in Oscar tokadı sonrası ilk filmi Antoine Fuqua imzalı Emancipation filmiydi.

YENİ PROJELER YOLDA

Oyuncunun yeni film projeleri arasında Bad Boys serisinin dördüncü filmi yer alıyor.

Zombi filmi Ben Efsaneyim'in devam için de heyecanlı bir bekleyiş var. Filmde Smith rolüne geri dönerken Michael B. Jordan kadroya dahil olacak.