Teknoloji
12 Oca 2022 18:25 Son Güncelleme: 12 Oca 2022 18:29

WhatsApp'tan yeni özellik! Artık kapatılmayacak

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın ses getirecek yeni özelliği ortaya çıktı. Buna göre WhatsApp, sesli mesaj dinleyen kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak.

WhatsApp dünya çapında milyonlarca kullanıcıya hitap ediyor. Meta çatısı altındaki şirket, gün geçtikçe yeni özellikler de kazanıyor. WhatsApp, son zamanlarda ise sesli mesajlar için yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Bu özelliklerden birini ise halihazırda bazı beta kullanıcıları test ediyor.

 WHATSAPP'IN YENİ SESLİ MESAJ ÖZELLİĞİ GÖRÜNDÜ

WhatsApp'ın yeni sesli mesaj özelliği, "yazamıyorum sesli mesaj at" deyip de iletişimi sesli mesaj yoluyla sağlamak isteyenlerin işini bir hayli kolaylaştıracak gibi görünüyor. Çünkü bu özellik sayesinde bir sesli mesajı dinlemeye başladığınızda ve sohbet listenize geri döndüğünüzde sesli mesajı dinlemeye devam edebileceksiniz. Yani sohbetten çıktığınızda veya farklı bir sohbeti açtığınızda dinlediğiniz sesli mesaj kapatılmayacak.

 WHATSAPP TEST EDİYOR

WABetaInfo'nun aktardığına göre; bu özellik bazı beta test kullanıcılarına sunuldu. Gelecekteki bir güncelleme ile özelliğin herkes tarafından kullanılabilir olması bekleniyor.

ETİKETLER
#WhatsApp