WhatsApp'ı her yerde kullanmanızı sağlayacak bomba özellik

WhatsApp kullanıcıları artık geleneksel SMS doğrulama yönteminin dışında e-posta adresleriyle de giriş yapabilecekler.

WhatsApp'ı her yerde kullanmanızı sağlayacak bomba özellik - Sayfa 1

Şu ana kadar WhatsApp, giriş yaparken hesabınızı SMS ile doğrulamanızı istiyordu. Bu sorun teşkil etmiyordu ancak her zaman SMS kullanma imkanınız olmayabiliyor. Örneğin sadece bir Wi-Fi bağlantınız varsa veya telefonunuz yanınızda değilse, kimlik doğrulamak için SMS kodunu alamazsınız. İşte tam da bu noktada alternatif bir doğrulama yöntemi devreye girmiş durumda.

16
WhatsApp'ı her yerde kullanmanızı sağlayacak bomba özellik - Sayfa 2

Meta, e-posta adresinizi WhatsApp hesabınızla doğrulama seçeneği ekledi. Artık e-posta adresinizi kullanarak kimliğinizi onaylamak için geleneksel SMS yerine bir seçeneğiniz var. Bu değişiklik, WABetaInfo tarafından fark edilen en son WhatsApp güncellemesiyle birlikte geldi. 

26
WhatsApp'ı her yerde kullanmanızı sağlayacak bomba özellik - Sayfa 3

App Store'da WhatsApp sürümü 23.24.70'e baktığınızda bunu göremezsiniz; çünkü güncelleme notları, bazı kullanıcıların uygulama performansını düzelten bir hatayı içeriyor.

36
WhatsApp'ı her yerde kullanmanızı sağlayacak bomba özellik - Sayfa 4

Bu, tamamen SMS'yi değiştirmiyor. Telefon numaranızı WhatsApp ile hala bağlamalısınız, ki zaten her zaman böyle oldu. Ancak bu, SMS kullanamadığınız veya kullanmak istemediğiniz durumlar için ikincil bir doğrulama seçeneğidir.

46