Teknoloji
04 Kas 2021 22:57 Son Güncelleme: 04 Kas 2021 23:12

WhatsApp, tartışmalı yeni emojilerini yayınladı

WhatsApp, bugün 2.21.23.4 beta sürümüyle iki adet çift emojisini yayınladı. Ek olarak birtakım hata düzenlemeleri de yaptı.

WhatsApp bugün beta 2.21.23.4 sürümünü Android cihazlara getirdi. Bu noktada iki emojiyi uygulama bünyesine ekledi. Bu emojilerin yeni sürümü artık farklı bir tasarımla karşımıza çıkıyor. Betaya gelen eşcinsel emojisi gelecekte bir güncellemede iki farklı cilt tonu emojisinin birleştirilmesini sağlayan özellikle de uyumlu hale geliyor.

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması, bu güncellemeyle durum eklemelerine yanıt verilmesini engelleyen hata için çözümler getirdi. Güncelleme şu anda beta test programına katılan kişiler için otomatik dağıtım aşamasında yer alıyor.

ANDROİD İÇİN WHATSAPP BETA, YENİ ÖZELLİKLER ALDI

WhatsApp‘ın getirdiği bu güncelleme eşcinsel çiftleri temsil ediyor. Aşağıda yer alan ekran görüntüsünde de göreceğiniz üzere aynı tür emojinin önceki sürümle karşılaştırmasını içeriyor. WhatsApp bu noktada bazı değişiklikleri sessizce gerçekleştiriyor. Bunlar genelde ilk bakışta belli olmayan türden detaylar oluyor.

Son birkaç hafta içerisinde anlık mesajlaşma uygulaması, üç küçük yeniliği sessizce ve gizlice ortaya sunmuştu. Şu anlık beta kullanıcıları için yayınlanan güncellemenin ne zaman kararlı sürüme geleceği belli değil. Bu durumda WhatsApp‘ın bir açıklama yapması bekleniyor.

Mesajlaşma uygulaması önceden ten rengi kombinasyonu getirmişti

WhatsApp, 2.21.22.8 beta sürümünde çift emojileri için ten rengi kombinasyonlarını getirmişti. Aşağıdaki ekran görüntüsünde yer aldığı gibi iki farklı emoji kullanarak farklı cilt kombinasyonları oluşturabiliyorsunuz. Daha sonradan kararlı sürüme çıkan özellik, 2.21.23.4 sürümünde gelen iki emojiyi de destekleyecek.

ETİKETLER
#WhatsApp #beta #emoji