WhatsApp çöktü: Mesajlar gönderilemiyor

"Whatsapp çöktü mü?" sorusu son dakika haberleri arasında araştırılmaya başladı. Birçok kullanıcı platforma girmekte ve mesaj göndermekte zorlanıyor. Bu noktada Whatsapp mesajlarım neden gitmiyor, ne zaman düzelir, sorun nedir gibi sorular gündemde. Kullanıcılar, sosyal medyada hata ile ilgili paylaşımlar yapmaya başladı.

WhatsApp çöktü: Mesajlar gönderilemiyor - Sayfa 1

Whatsapp çöktü mü, ne zaman düzelecek soruları popüler mesajlaşma uygulaması için araştırılmaya başladı. Kullanıcılar 'Whatsapp mesajlarım gitmiyor' şeklinde paylaşımlara başladı. Konuyla ilgili platformun resmi hesaplarına yöneliniyor.

15
WhatsApp çöktü: Mesajlar gönderilemiyor - Sayfa 2

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan Whatsapp'a erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılar Whatsapp'ta mesajlarının iletilemediğini ifade ederken konuyla ilgili bir açıklama henüz yok.

25
WhatsApp çöktü: Mesajlar gönderilemiyor - Sayfa 3

WHATSAPP MESAJLARIM NEDEN GÖNDERİLEMİYOR?

Milyonlarca kullanıcı bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a girerek sevdikleriyle iletişim kurmak isteyenler, uygulamaya erişimde zorluk yaşadı

35
WhatsApp çöktü: Mesajlar gönderilemiyor - Sayfa 4

Whatsapp tarafından soruna ilişkin herhangi bir açıklama henüz yapılmazken, yaşanan sorunun ilerleyen saatlerde çözülmesi bekleniyor.

45