Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau'yu aldatmıştı! Beklenmedik karar

Yolanthe Cabau ile boşanma aşamasına gelen Sneijder’in, İbiza’da açtığı ‘Xaxa’ adlı mekanı satması ayrılığı güçlendirdi.

Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau'yu aldatmıştı! Beklenmedik karar - Sayfa 1

Bir dönem Türkiye'deki başarılı futbol kariyerleriyle adlarından söz ettiren Wesley Sneijder, çalkantılı özel hayatıyla gündemden düşmez oldu.

120
Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau'yu aldatmıştı! Beklenmedik karar - Sayfa 2

Hollanda basını geçtiğimiz ay Galatasaray'ın eski yıldızı Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau cephesinde ayrılık çanları çaldığını öne sürdü.

220
Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau'yu aldatmıştı! Beklenmedik karar - Sayfa 3

Şiddet uygulayıp aldatmış

İkilinin 9 yıllık evliliğini bitirecekleri iddiasının yanı sıra Sneijder'in Yolanthe'ye boşanırken 19 milyon euro yaklaşık 124 milyon 233 bin lira tazminat ödeyeceği haberi de gündeme bomba gibi düştü. Sneijder'in güzel modele şiddet uygulayıp aldattığı iddiası ise ağızları açıkta bıraktı.

320
Wesley Sneijder eşi Yolanthe Cabau'yu aldatmıştı! Beklenmedik karar - Sayfa 4

Öküz öldü ortaklık bitti

Şimdi de çiftin, iki yıl önce İbiza'da açtığı Xaxa adlı lüks restoranı sattığı ortaya çıktı. Ünlü futbolcunun işletmesini eşinin üstlendiği ve 4 yaşındaki oğulları Xess Xaxa'nın adını taşıyan mekanı satması ise Hollanda basınına göre ikilinin iş ve özel hayattaki tüm bağlarını tamamen kopardığının kanıtı gibiydi.

420